user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature IT Helpdeskmedewerker / Support Engineer

ICT Servicedesk Medewerker
Linfosys
 • Linfosys
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving In deze rol ben jij met een enthousiast team van 9 ICT'ers het eerste aanspreekpunt voor de klanten van Linfosys voor supportvragen, verzoeken en incidenten. Daarnaast zal je ook regelmatig bij klanten op locatie assisteren. Deze organisatie in Goirle (omgeving Tilburg ) draagt zorg voor de automatisering van een groot aantal ondernemingen in de regio. Dit doen zij door middel van hun eigen ontwikkelde IT producten en diensten. Naast deze diensten bezit Linfosys ook een eigen datacentrum waardoor zij onder andere ook hosting, VPS en CMS kunnen aanbieden.
Linfosys is een familiebedrijf, en op het kantoor in Goirle wordt informeel met elkaar samengewerkt. Uiteraard wordt er ook hard gewerkt en staat de klant altijd centraal! Ben jij de ICT Helpdeskmedewerker die mee gaat helpen de klanten van Linfosys te ontzorgen?

lees meer

Functie-eisen Het allerbelangrijkste is dat je affiniteit hebt met ICT. Je ben enthousiast en gemotiveerd om samen met het team de tickets in behandeling te nemen. Je handelt hierbij snel en adequaat. Je kunt luisteren, doorvragen en achterhalen wat precies de vraag achter de vraag is. Je bent communicatief sterk en kunt ICT oplossingen vertalen naar de klant. Daarnaast heb jij;
 • Afgeronde MBO ICT opleiding
 • Enkele jaren ervaring op een 1e lijns helpdesk
 • Windows is je niet vreemd en je weet simpele dingen zoals configuratiescherm en taakbeheer te vinden
 • Je kent de technische betekenis van woorden als; WiFi, Firewall, Virusscan en Cloud Diensten
 • Je bent pro-actief, leergierig en pakt dingen snel op
 • Kennis van Autotask is een grote pré

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Linfosys is een familiebedrijf dat al sinds 1986 actief is in de wereld van IT. Deze wereld en de vraag naar IT-producten en -diensten verandert continu, dat vraagt om flexibele oplossingen. Linfosys biedt een breed aanbod aan producten en diensten, die zij zelf ontwikkelen. Sinds 2001 is Linfosys ook de trotse eigenaar van een uniek eigen datacentrum. Tot slot leveren zij volledig maatwerk op het gebied van software en kunnen desgewenst uitbreidingen programmeren. Dit alles is gebaseerd op Microsoft-producten en werkt vanuit een Microsoft-programmeeromgeving.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Linfosys is een bedrijf waar je direct wordt opgenomen in een team van enthousiaste medewerkers. Op een informele manier wordt samengewerkt en kennis overgedragen. Jij krijgt alle vrijheid om te groeien. Je begint hierbij op de 1e lijn maar wordt snel meegenomen door jouw collega's van de 2e en 3e lijns tickets. Daarnaast bieden wij opleidingen en coaching, zo blijf je leren bij Linfosys!

lees meer

Overige info Heb je vragen over de vacature of procedure? Neem dan contact op met Bob Wierda via telefoonnummer 013-303 4117.
Contactpersoon Mevr. Britt Smithson
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Goirle Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Goirle