user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature PHP programmeur gezocht in Spijkenisse

Developer
Hupp BV
 • Hupp BV Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als PHP programmeur bij Pay.nl heb je een zeer dynamische rol binnen de organisatie. De organisatie ontwikkelde een innovatief systeem die het mogelijk maakt om veilig, snel en zonder gedoe te betalen op het internet. Een succes! Jaarlijks maakt Pay.nl miljoenen betalingen mogelijk voor duizenden webshops en websites. Nu de taak aan het hechte team van ontwikkelaars om dit systeem constant up-to-date te houden en te optimaliseren. De snel veranderende digitale wereld vereist een proactieve aanpak. Wij zijn dan ook op zoek naar een energieke PHP developer, iemand die graag hard wil werken en initiatief neemt!

 

lees meer

Functie-eisen De PHP Developer die wij zoeken heeft lef, toont initiatief en wil zich graag bezig houden met de nieuwste technologieën. Dit zijn eigenschappen die aansluiten op de rest van het hechte team. Daarnaast vragen wij;
 • Drie tot vijf jaar werkervaring in een soortgelijke functie
 • Ervaring met OOprogrammeren
 • Ervaring met Zend Framework of Code Igniter
 • Kennis van PHP7, XML en JQuery en MySQL
 • Kennis van HTML, CSS en Javascript
 • Kennis van Linux en Apache
Jouw takenpakket

Het team van ontwikkelaars werkt vanuit Spijkenisse. Hier wordt gewerkt aan de ontwikkeling, het onderhoud en de optimalisatie van de systemen van Pay.nl. Dit zijn bijvoorbeeld nieuwe betaalopties en management applicaties. We zijn op zoek naar een developer die proactief technische oplossingen aandraagt.
 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving Hupp helpt de glimlach achter het CV te vinden!

De wereld van werk verandert flink. Deze nieuwe wereld vereist een nieuwe aanpak en daarom werken wij op onze eigen Hupp-manier. Wij gaan op zoek naar die glimlach die laat zien wie onze kandidaat is en wie hij graag wil worden. Hupp werkt precies zoals onze merknaam doet vermoeden; fris, helder, direct en duidelijk.

Ook aan de werkgeverzijde vereist de nieuwe wereld volgens ons een nieuwe aanpak. Niet met statische ouderwetse campagnes maar met flexibele maatwerkoplossingen die meebewegen met de wereld van onze opdrachtgevers waar we vaak exclusief oor mogen werken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Een fulltime job in een gemotiveerd team! Uiteraard horen daar een marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden bij.
Overige info Dit bieden wij jou

Een fulltime job in een gemotiveerd team! Uiteraard horen daar een marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden bij.
Onze opdrachtgever biedt een fijne werkplek in Spijkenisse met uitdagend werk en veel mogelijkheden om te groeien. Ze investeren graag in het opleiden van personeel door middel van trainingen en opleidingen. Wij zijn op zoek naar de ambitieuze die deze mogelijkheden om te groeien en te leren met beide handen aangrijpt!

Hoe nu verder?

Reacties van kandidaten met een passend CV zien wij graag via deze link tegemoet, voorzien van CV en een korte motivatie. Voor inhoudelijke informatie over de functie en voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Ed Bekkers van Hupp Recruitment of 013-3034117.

 

lees meer

Ed Contactpersoon Dhr. Ed
0133034117
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Spijkenisse Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Spijkenisse