user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Software Engineer met kennis van C#, .NET Framework en MS-SQL

Developer
IT Support Groep
 • IT Support Groep
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Software Developer die een stapje extra kan én wil zetten om klanten optimaal te bedienen. Een ontwikkelaar die het leuk vindt om zich te verdiepen in de problemen van de klanten van IT Support Groep en deze hoe dan ook wil oplossen!

Als Softwareontwikkelaar bij IT-Support Groep heb je ruime ervaring met C#, .NET Framework en MS-SQL. Met behulp van deze technieken ga jij namelijk op zoek naar software oplossingen voor verschillende opdrachtgevers. De ontwikkelaar heeft nauw contact met de opdrachtgever om snel in te kunnen spelen op de (toekomstige) vraag. Daarnaast moet de ontwikkelaar de markt nauwlettend in de gaten houden om bij te blijven bij de ontwikkelingen in de markt. De ontwikkelaar is verantwoordelijk voor het uitdragen van de kernwaarden van IT Support Groep.
 

lees meer

Functie-eisen De software developer die wij zoeken heeft een analytische en probleemoplossende instelling. In je dagelijkse werkzaamheden staan vertrouwen en samenwerking centraal. We zoeken dan ook een echte teamplayer! En daarnaast;
 
 • Heb je kennis van C#, .NET Framework, MS-SQL
 • Minimaal 3 jaar relevante en aantoonbare werkervaring
 • Je bent flexibel, zelfstandig en staat stevig in je schoenen
 • Een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur IT/informatica, aangevuld met actuele development opleiding(en)
 • Productkennis van aanvullende ontwikkeltalen en databases is een pré
 • Kennis van en/of ervaring met bedrijfsprocessen is een pré

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving IT Support Groep B.V. is opgericht in 2000 en ondersteunt zijn klanten en relaties met het beheer van hun ICT omgeving. IT Support Groep is, met trots, Microsoft Gold Partner. Zij bieden zeer diverse dienstverlening op maat. Sinds 2007 richt de onderneming zich sterk op het inrichten van Cloud diensten en lopen zij ver voorop in de markt als het gaat om het aanbieden van Cloud oplossingen. Dit is een van de redenen dat het bedrijf in hoog tempo groeit! Het team van collega’s bestaat in totaal uit ongeveer 40 medewerkers.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Het salaris is afhankelijk van kennis, kunde en ervaring.
Overige info Dit bieden wij jou
Een leuke en interessante functie bij een ontzettend leuk en gezellig ICT bedrijf in Tilburg! Het gaat om een fulltime functie (40 uur per week). Naast de marktconforme arbeidsvoorwaarden stimuleert IT Support Groep persoonlijke ontwikkeling. Daarom bieden zij je de mogelijkheid deel te nemen aan verschillende opleidingen en trainingen.

Hoe nu verder?
Mocht dit interessant voor je zijn en wil je eens geheel vrijblijvend kennis maken? Reageer dan via de sollicitatiebutton. Heb je vragen over de vacature of procedure? Neem dan contact op met Britt Smithson via 013-3034117.
Het kan natuurlijk zijn, dat deze vacature niet helemaal op jouw lijf is geschreven. Ken je wel iemand anders? Doe ons én jouw bekende dan een plezier door deze vacature te delen.

(Hupp Recruitment ondersteunt IT Support Groep met het vinden van geschikte kandidaten voor deze vacature.)
 

lees meer

Contactpersoon Mevr. Britt Smithson
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor .NET programmeur in regio Tilburg Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Tilburg