user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Linux Engineer

NetwerkbeheerderSysteembeheerder
Hupp BV
 • Hupp BV
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Taken en verantwoordelijkheden
Als Linux Engineer bij Citrus Andriessen draag jij – samen met collega’s – zorg voor een op Linux gebaseerd gesloten besturingssysteem. Dit systeem stelt de klanten van Citrus Andriessen in staat om veilig high stake examens af te nemen.  Als Linux specialist ondersteun je klanten om de eigen infrastructuur aan de gang te krijgen met onder andere PXE, iPXE, NEtBoot, WDS, SSCM. Jij ziet het als een uitdaging om het platform op zoveel mogelijk machines aan het werk te krijgen (ongeachte welke BIOS, UEFI en/of Secure Boot implementatie en met diverse hardware). Ook hardware troubleshooting en verificatie behoren tot het takenpakket van de Linux Engineer.

De Linux Engineer die wij zoeken is een echte verbinder die uitblinkt in klantvriendelijkheid en denkt in oplossingen. Je weet als geen ander (grote) abstracte concepten op zo’n manier uit te leggen dat ze simpel en begrijpelijk worden voor iedereen – technisch of niet. Het is dan ook erg belangrijk dat je goed kan samenwerken, zowel binnen de organisatie als met klanten en opdrachtgevers. Jij bent immers diegene die adviseert en afwegingen dient te maken van de korte- en lange termijn gevolgen van verschillende opties. Samen met de klant ga jij constant op zoek naar oplossingen voor gezamenlijke doelen.

Citrus Andriessen
Sinds 1990 onderscheidt Citrus Andriessen zich met een modulair webbased platform, TeleToets. Hiermee zijn toetsende organisaties verzekerd van een robuuste, veilige en bovenal (gebruikers)vriendelijke software oplossing voor alle vormen van toetsing. De excellente technologie en hoogwaardige kennis van Citrus Andriessen zetten zij tevens in voor de ontwikkeling van maatwerksoftware rondom onderwijs en examinering.

Citrus Andriessen is creatief; uitvinders, architecten en bouwers die zich voortdurend afvragen wat de klant gaat helpen om zijn doelen te bereiken. Citrus Andriessen werkt met aandacht voor de juiste zaken in een gedreven team. Leren van en met elkaar is belangrijk, om zo de transparante dienstverlening en dus ook de producten naar een nog hoger niveau te tillen.

lees meer

Functie-eisen
 • WO/HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met Linux systeembeheer;
 • Ervaring met netwerkbeheer troubleshooting van Linux, Mac, Windows en heterogene omgevingen;
 • Bij voorkeur ben je ervaren met low-level C, Python, iPXE, PXE, Ci/Cd en Javascript;
 • Een gemotiveerde en oplossingsgerichte werkhouding;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
Daarnaast ben jij;
 • Resultaatgericht
 • Creatief
 • Conceptueel
 • Klant- en marktgericht
 • Samenwerken
 • Flexibel

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving Hupp helpt de glimlach achter het CV te vinden!

De wereld van werk verandert flink. Deze nieuwe wereld vereist een nieuwe aanpak en daarom werken wij op onze eigen Hupp-manier. Wij gaan op zoek naar die glimlach die laat zien wie onze kandidaat is en wie hij graag wil worden. Hupp werkt precies zoals onze merknaam doet vermoeden; fris, helder, direct en duidelijk.

Ook aan de werkgeverzijde vereist de nieuwe wereld volgens ons een nieuwe aanpak. Niet met statische ouderwetse campagnes maar met flexibele maatwerkoplossingen die meebewegen met de wereld van onze opdrachtgevers waar we vaak exclusief oor mogen werken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Linux Engineer
Score: 9.6
Stemmen: 38

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Oisterwijk