user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Senior Systeembeheerder in Oisterwijk

Systeembeheerder
Hupp BV
 • Hupp BV
 • HBO of hoger
 • Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Als Senior Systeembeheerder bij Citrus Andriessen behandel je meldingen en incidenten en begeleid je automatiseringsvraagstukken van onze gebruikers. Ook kan jouw bijdrage gevraagd worden in ICT-projecten en ga jij je bezighouden met het beheer van laptops en toetsen op externe locaties.

Als Systeembeheerder ben je het tweede aanspreekpunt binnen Citrus Andriessen. Je houdt je bezig met de kantoorautomatisering en het beheer van de applicaties en je voert changes uit. Het installeren, beheren en onderhouden van laptops, Nuc’s, PC’s en Tablets behoort ook tot jouw dagelijkse werkzaamheden en je houd je bezig met de monitoring van de virtuele omgeving. Je werkt in een team van systeembeheerders met verschillende kennisniveaus, waarmee je gezamenlijk verantwoordelijk bent voor het beheer en het verbeteren van de kantoorautomatisering. Hierbij wordt intensief samengewerkt met de afdeling Functioneel Applicatie Beheer voor het technisch beheer van onze TeleToets applicatie.
 

lees meer

Functie-eisen Dit breng je mee:
Je hebt enkele jaren werkervaring als tweede- of derdelijns Servicedesk ICT medewerker en aantoonbare kennis op het gebied van infrastructuur en technisch/applicatiebeheer. Je hebt een gemotiveerde en oplossingsgerichte werkhouding en je bent een echte teamplayer die plezier haalt uit het samenwerken met anderen. Je bent betrouwbaar, integer en loyaal en hebt kennis van of affiniteit met het toetsdomein.

Verder vragen we:
 • Hbo werk- en denkniveau;
 • Kennis van ICT, zoals Windows 7 (Pro/Ent) en hoger, Windows Server 2012r2 en hoger, Internet Information Services (IIS), Microsoft Exchange 2013 of hoger, Basiskennis Microsoft SQL, ITIL v3 Foundation en bij voorkeur ook van Sharepoint en Topdesk;
 • Kennis van Microsoft Office 365 + Skype for business;
 • Bij voorkeur ben je in het bezit van Microsoft certificering.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Hupp helpt de glimlach achter het CV te vinden!

De wereld van werk verandert flink. Deze nieuwe wereld vereist een nieuwe aanpak en daarom werken wij op onze eigen Hupp-manier. Wij gaan op zoek naar die glimlach die laat zien wie onze kandidaat is en wie hij graag wil worden. Hupp werkt precies zoals onze merknaam doet vermoeden; fris, helder, direct en duidelijk.

Ook aan de werkgeverzijde vereist de nieuwe wereld volgens ons een nieuwe aanpak. Niet met statische ouderwetse campagnes maar met flexibele maatwerkoplossingen die meebewegen met de wereld van onze opdrachtgevers waar we vaak exclusief oor mogen werken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Senior Systeembeheerder in Oisterwijk
Score: 9.3
Stemmen: 26

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Oisterwijk