user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Fullstack Web Developer, Zwolle, fulltime, kans op vaste baan

Vacature Zwolle

ConnectingTheDots
 • ConnectingTheDots Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als fullstack developer bij ConnectingTheDots maak je deel uit van een team met ruim 25 front- en backend developers. Bij voorkeur ben je een ervaren frontender met ervaring in backend programmeren. In deze functie zul je samen met collega’s verantwoordelijk worden voor een van onze key accounts. Je gaat specifiek developen voor Salesforce Commerce Cloud. Heb je hier ervaring mee, dan is dat mooi, maar we leiden je graag op om hiermee aan de slag te gaan!

In deze functie is het van belang dat je gemakkelijk nieuwe technieken en programmeertalen oppakt om designs te vertalen naar goed werkende code. Je houdt je bezig met het bouwen van datamodules, frontend functionaliteiten en functionaliteiten voor de servicesite omgeving van Commerce Cloud. Daarnaast heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je een hands-on developer.

Tot slot is het belangrijk dat je communicatie skills goed zijn in zowel het Nederlands als het Engels. Je zult in deze functie regelmatig, in het Engels, contact hebben met de klant. Bij nieuwe projecten zal de klant een opdracht uitzetten, jij werkt deze uit tot een uitvoerbaar plan en dit plan moet vervolgens gepresenteerd worden aan de klant. Is de klant blij met het plan, dan mag je jouw voorstellen ook zelf bouwen.
 

lees meer

Functie-eisen Wat verwachten wij van jou?
 • Je kunt op professionele wijze met de klant communiceren;
 • Je vindt het leuk om nieuwe dingen te leren en ontwikkelingen binnen je vakgebied te volgen;
 • Testen van je eigen taken en werk;
 • Rapporteren over de voortgang aan leidinggevende;
 • Urenregistratie bijhouden;
 • 2 x per jaar hebben al onze medewerkers consignatiedienst;
 • Behulpzame en leergierige collega.

Kennis en opleiding
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring als fullstack developer;
 • Je bent een pro in HTML, CSS, Less/Sass en JavaScript;
 • Je hebt ervaring met backend programmeertalen (bv PHP, Python of Rudy);
 • CMS kennis is een must;
 • Kennis van SEO, Google Analytics en Page Speed;
 • Gevoel voor design en vormgeving;
 • Affiniteit met backend;
 • Je hebt ervaring met de Agile werkwijze.

lees meer

Bedrijfsomschrijving ConnectingTheDots impliceert verbinding. Dat klopt, dat doen we. Maar bij ons gaat het verder dan dat(a). We hebben collectief een fascinatie – noem het een obsessie - voor software en het ontwikkelen van softwaresystemen. Door onze brede kennis en ervaring kunnen wij voor vele vraagstukken op het gebied van product informatie management en e-commerce de passende oplossing bieden.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 3.400 p/m

Afhankelijk van kennis, jaren ervaring en opleiding.
Overige info ConnectingTheDots is een organisatie waar ontwikkeling voorop staat. Wij willen groeien en steeds opnieuw bewijzen dat wij heel goed zijn in wat we doen. Bij ons werken betekent dat je in een enthousiast en gedreven team terecht komt, wij scoren hoog op onderlinge contacten en samenwerking en vinden het belangrijk dat jij hier echt op je plek zit.

Naast een goed salaris gebaseerd op ervaring en opleiding, krijg je er bij ons 35 ervaren en inspirerende collega's bij. De tijd en middelen om jezelf te ontwikkelen. Doorgroeimogelijkheden. Een MacBook Pro. Op maandag een gezamenlijke lunch en elke vrijdag een borrel om de week af te sluiten en het weekend in te luiden. Flexibele arbeidstijden. Een fiets om van en naar het station te komen. Uiteraard vergoeden wij je reiskosten. En gedurende het jaar zijn er verschillende team- en bedrijfsuitjes. Kortom wij bieden je een inspirerende werkomgeving en passen goed op je!

En nu?
Wil je meer weten over deze vacature voordat je gaat solliciteren? Heb je vragen of ben je gewoon nieuwsgierig naar ConnectingTheDots, no problem! Je mag altijd even bellen, we staan je graag te woord. Twijfel je nog? Een halve dag meelopen is voor ons ook een optie. Als je direct wilt solliciteren, dan vragen we jouw meest recente CV mee te sturen. Wij geven je altijd binnen 2 (werk)dagen een reactie, zodat je weet waar je aan toe bent.

Johanna Hutte 
(+31) 88 600 5900
(+31) 88 600 5916
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 

lees meer

Johanna Hutte Contactpersoon Mevr. Johanna Hutte
0886005916
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Webdeveloper in regio Zwolle Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Zwolle