Vacature Medewerker BAG - Utrecht

Utrecht

Maandag® Utrecht
 • Maandag® Utrecht
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Detachering / Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Vanuit de Waarderingskamer loopt de opdracht dat uiterlijk in 2022 alle WOZ-taxaties van woningen gebaseerd moeten zijn op de gebruiksoppervlakte. Hiervoor is een project gestart waarin de vakteams BAG en WOZ samen werken aan deze opgave. Uitgangspunt voor de gemeente Zuidplas in de aanpak van dit project is dat de gebruiksoppervlakten in de BAG leidend zijn. Werkwijze is dat de kwaliteit van de gebruiksoppervlakten in de BAG systematisch worden getoetst en waar nodig verbeterd worden in de BAG. Vervolgens worden de mutaties voor de WOZ op een zodanige manier aangeleverd dat deze snel kunnen worden verwerkt. Voor dit project zoeken wij versterking voor de uitvoering van de BAG relevante werkzaamheden. Wij zijn op zoek naar een kandidaat op HBO niveau.

Uit te voeren werkzaamheden

1. Beoordelen van bouwdossiers op relevantie documenten voor het bepalen van de BAG gebruikersoppervlakte en het inscannen hiervan.

2. Berekenen van de gebruiksoppervlakte op basis van de in stap 1 beoordeelde en ingescande documenten en aanleveren van mutaties volgens voorgeschreven werkwijze. Conform NEN 2580.

Activiteit 1 vindt plaats op ons gemeentehuis. Hier zijn maatregelen getroffen zodat de werkzaamheden veilig in het kader van Corona kunnen worden uitgevoerd. Activiteit 2 vindt plaats middels thuiswerken of op wordt uitgevoerd op het eigen kantoor van de kandidaat. Middels Citrix is de omgeving van Zuidplas voor thuiswerken of werken op locatie elders beschikbaar. Op basis van de inzet van 5 dagen per week wordt er vanuit gegaan dat er per week 2 dagen gewerkt wordt op het gemeentekantoor en 3 dagen elders.

lees meer

Functie-eisen

Gevraagde kennis/ervaring

 • Up/to date kennis over objectafbakening regels BAG.
 • Recente hands on ervaring voor oppervlakte berekeningen BAG met behulp van Bluebeam.
 • Ervaring met Key2BAG (Centric) is een pré.
 • Kennis van de WOZ onderdeel afbakening is een pré.
 • Kennis van Corsa (Document management systeem) is een pré.
Aanbod

lees meer

Overige info Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 622512646
Bedrijfsomschrijving

Maandag® detacheert professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de gezondheidszorg, het onderwijs, de overheid en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Dat soort professionals vind je bij Maandag®.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
Meer soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Utrecht