Vacature Functioneel Applicatiebeheerder

Vacature Amsterdam

Functioneel Applicatiebeheerder
Maandag® Amsterdam WMC
 • Maandag® Amsterdam WMC
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Morning! Stand up. Hierna duik je gelijk de diepte in met de structurele verbeteringen die op ons Kanban bord worden bijgehouden. Je verzamelt allerlei verschillende incidenten. Groepeert ze en brengt deze samen. Met jouw scrumteam zorg je voor de structurele oplossing. Problem management is jouw favoriete bezigheid!

Primaire taak? Programmeren en andere analytische beheer taken.
Projecten. Workflow automatisering. Voorbereiding van RPA. Technisch onderhoud van webservices, API's en XML berichten.
Van deze ideale mix tussen processen en techniek word jij als Functioneel Applicatiebeheerder blij (en wij van jou!) Je gaat zelf aan de slag met Scripting om écht het onderste uit de kan te halen.

Je stelt je op als ambassadeur voor alle gebruikers in de keten en behoudt hierdoor het overzicht. Door key users te stimuleren in optimaal gebruik levert de verbetering ook daadwerkelijk op wat we voor ogen hebben. YES! Hier zijn wij heel blij mee.

lees meer

Functie-eisen Succesfactoren Functioneel Applicatiebeheerder:
Kwaliteitsgericht. Leergierig. Kritisch. Teamplayer

En verder heb je:
 • Hbo werk- en denkniveau;
 • Conceptueel en analytisch vermogen;
 • Vakgerelateerde certificeringen, zoals: TMAP, BISL, ITIL, ASL;
 • 2 - 7 jaar ervaring op het gebied van Functioneel Applicatiebeheerder;
 • Ervaring of affiniteit met Windows platform en internet applicaties en daarbij gebruikte technieken zoals (D)HTML, CSS, ASP.net, C# of Java, SOAP, XML;

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Maandag®: marktleider in het detacheren van professionals in de zorg, het onderwijs en bij de overheid. Landelijk actief met meer dan 30 vestigingen. Maandag® vindt het vinden van bevlogen, ondernemende medewerkers essentieel. En dat zijn geen loze woorden. Wij zijn een platte, energieke organisatie. Start up mentaliteit, maar ervaren. Eerst wie, dan wat. Wij steken veel tijd en energie in het opleiden van de beste mensen. Centraal staan plezier in werk, drive en professionaliteit.Whoohoo: actief in engineering, construction, finance, IT, life science en aviation. 10 Vestigingen (en groeiende) in Duitsland, België en Polen.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Werken op het kantoor van Maandag®?
Een toffe baan zoals je nog niet eerder hebt gehad binnen een dynamische en snel groeiende organisatie. Introductieweek op onze Maandag® Academy. Onbeperkt vakantiedagen. Ja echt. Dat is ook Maandag®!
Surface, Vrijmibo's. 30 seconds toernooien. Marktconform salaris. Behoefte om te ontspannen? Dat kan in onze Game Area@the Spot. Bonusregeling. 8% vakantiegeld.

Misschien nog wel belangrijker: Fijne collega's met een unieke werksfeer die je moet ervaren! Wel zo fijn als je hier 40 uur per week bent. Locatie: Amsterdam Sloterdijk

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 (0) 683 195 594

lees meer

Contactpersoon Dhr. Jordi Snijders
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Amsterdam