Vacature Stage Business Analist | Hoofdkantoor - Amsterdam

in Amsterdam

Maandag® Amsterdam WMC
 • Maandag® Amsterdam WMC
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract / Detachering
 • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Bij Maandag® steken we tijd in het opleiden van onze eigen winnaars. Want de winnaars van de toekomst zijn onze stagiaires. We zijn op zoek naar een stagiair Business Analist met een hart voor IT die een van de uitdagingen op de IT afdeling op ons groeiende hoofdkantoor met beide handen aanpakt.

Wat ga je doen?
Aan de slag! Maar eerst: een vliegende start tijdens de introdagen op onze Academy in Rotterdam. Samen met alle nieuwe interne collega's. Hier leer je onze core business kennen. De afdeling IT bestaat uit ongeveer 40 collega's met verschillende specialismen: Technisch Support, Technisch Beheer, Functioneel beheer, Development, Business Intelligence, Testers en natuurlijk onze zes Business Analisten! De ICT afdeling werkt voor Nederland, België, Duitsland en Polen.

Tijdens je stage als Business Analist wordt je de schakel tussen de business en IT. Met 750 interne collega's wilt iedereen wel iets van ICT. Jullie zorgen ervoor dat de behoeften gestroomlijnd in kaart gebracht worden. Vervolgens vertalen jullie dit beleid naar overzichtelijke story's voor de scrum teams. Samen begeleiden jullie dit hele proces. Zodra de implementatie voltooid is, ben jij het aanspreekpunt voor vragen, opmerkingen en klachten.

Tijdens de dagelijkse stand-up bespreek je met het scrum team de voortgang van het project.

En dat alles vanaf dag 1? Nee, don't worry we leren je alles.

Jij blij, wij blij? Wie weet hou je er na je stage een te gekke (bij)baan aan over!

lees meer

Functie-eisen Succesfactoren
Proactiviteit. Energie. Analytisch vermogen. Social skills.

Verder:
 • Volg je op dit moment een hbo/wo opleiding in bedrijfskundige of technische richting;
 • Heb je natuurlijk affiniteit met ICT;
 • Kennis van agile/scrum;
 • Ruimte in je agenda om langs te komen op ons stage event vrijdag 22 november.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Over Maandag® en WhoohooMaandag® staat voor optimisme, ambitie en eindeloze mogelijkheden. Voor ons is het elke dag maandag waar je kan beginnen met een nieuwe frisse start. Maandag® is marktleider in het detacheren van professionals in de publieke sector. Landelijk actief met meer dan 30 vestigingen en we groeien hard door. Maandag® is niet alleen actief in Nederland maar groeien ook door in Duitsland, België en Polen onder de naam Whoohoo. Enthousiast? Solliciteer dan direct. We bellen je om je beter te leren kennen, vervolgens zal je een online assessment maken en wie weet zien we je binnenkort op ons stage evenement op 22 november op het hoofdkantoor in Amsterdam! Tot Maandag®! Je kunt solliciteren tot en met 31 oktober 2019.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 500 p/m

Een stagevergoeding van €500 (op basis van 40 uur per week).
Aantal uur per week 32 - 40 uur p/w
Je hebt tijd om voor minimaal 5 maanden minimaal 32 uur per week stage te lopen;
Stage Business Analist | Hoofdkantoor
Score: 9.7
Stemmen: 17

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Amsterdam