Vacature Functioneel Beheerder

Vacature Amsterdam

Functioneel Beheerder
Maandag® Amsterdam WMC
 • Maandag® Amsterdam WMC
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als Functioneel Beheerder start je in de ochtend met het uitpluizen van tweedelijns tickets in Freshdesk, ons ticketsysteem. Vervolgens duik je ook in onze andere systemen om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes blijft lopen. Microsoft Dynamics Nav, Salesforce, Maandag® Urenportal en alle bijbehorende services, jij weet hoe deze programma's in elkaar zitten en aan welke knoppen je moet draaien om ze nóg beter voor ons te laten werken. Met meerdere applicaties om je in vast te bijten is geen dag hetzelfde.

Lukt het niet om een ticket binnen de gestelde 48 uur op te lossen dan zet je dit op het Kanban bord. Je eigen werk organiseer je zelf en daarbij word je geholpen door Scrum. Je team houd je op de hoogte van jouw prioriteiten tijdens jullie wekelijkse overleg. Het team functioneel beheer sluit inmiddels aan bij twee Scrum teams binnen Maandag®. Ambitie is om bij alle zeven aan te sluiten. Lopen er projecten waarbij jouw expertise van groot belang is draai je daar natuurlijk in mee.

Maandag® wil verder groeien en daar hoort verdere uitbreiding van het team Functioneel Beheer bij. Ga jij de uitdaging aan en groei je met ons mee?

lees meer

Functie-eisen Jij bent:
Energiek. Leergierig. Kritisch.

En verder:
 • Heb je een afgeronde relevante hbo-ICT opleiding, bijvoorbeeld B&IM;
 • ÓF duidelijk aantoonbare affiniteit met ICT?;
 • Heb je kennis van scrum (en anders leren we je dat!).

lees meer

Bedrijfsomschrijving Maandag®: marktleider in het detacheren van professionals in de zorg, het onderwijs en bij de overheid. Landelijk actief met meer dan 30 vestigingen.Maandag® vindt het vinden van bevlogen, ondernemende medewerkers essentieel. En dat zijn geen loze woorden. Wij zijn een platte, energieke organisatie. Start up mentaliteit, maar ervaren. Eerst wie, dan wat. Wij steken veel tijd en energie in het opleiden van de beste mensen. Centraal staan plezier in werk, drive en professionaliteit.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Werken op het hoofdkantoor van Maandag®?
Een toffe baan zoals je nog niet eerder hebt gehad binnen een snel groeiende organisatie. Introductieweek op onze Maandag® Academy. Onbeperkt vakantiedagen. Ja, echt. Smartphone, Surface. Vrijmibo's. Even afkoelen? Dat kan in onze Game Area. Bonusregeling, 8% vakantiegeld.

Maar het allerbelangrijkste: fijne collega's met een geweldige werksfeer waar je extra blij van wordt. Wel zo fijn als je er 40 uur per week bent. Locatie: Amsterdam Sloterdijk.

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 (0) 612 524 146

lees meer

Contactpersoon Dhr. Emma Veen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Amsterdam