Vacature Business Analist

Business Analist
Maandag® Amsterdam WMC
  • Maandag® Amsterdam WMC
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Wij zoeken een nieuwe collega. En niet zomaar een. Eentje die blij wordt van het inrichten van systemen en het volgen en managen van processen. Die weet van aanpakken. Die ook buiten het takenpakket durft te kijken. Iemand die wij dan met trots Business Analist noemen.

Wat ga je doen?
Als Business Analist ben je de schakel tussen de business en IT. Jij gaat geen uitdaging uit de weg. Je beschikt over het vermogen om beleid te vertalen naar informatie- en automatiseringsbeleid en naar de ondersteunende processen. Collega's zijn jaloers op jouw communicatie skills.
In de start van elk nieuw project ben jij vastberaden om processen bij de opdrachtgevers (intern) te inventariseren.
Vervolgens zit je met verschillende stakeholders om tafel om te bespreken hoe het systeem/proces ingericht moet worden. Je begeleidt dit hele proces bij de opdrachtgever en intern bij de backoffice. Zodra de implementatie voltooid is, ben jij het aanspreekpunt voor vragen, opmerkingen en klachten.

Verder:
• Houd je je bezig met het ontwerpen, definiëren, vastleggen en plannen van functionele eisen;
• Initieer je omvangrijke verbeteringen aan de systeemfunctionaliteit;
• Ben je deskundige op gebied van proces automatisering; je geeft key users advies, draagt oplossingen aan en vervolgens implementeer je deze;
• Overzie je de systeemimpact van nieuwe producten en diensten.

lees meer

Functie-eisen Wat neem je mee?
Karakter. Energie. Deskundigheid. Je bent zelf-startend, ondernemend. Wacht niet op opdrachten maar gaat zelf op onderzoek uit.

Daarnaast beschik je over:
• Een afgeronde relevante wo of hbo opleiding;
• Ervaring in planmatig en projectmatig werken;
• Heel goede communicatie skills;
• Uitstekende kennis van de Nederlandse taal – fluent in English – und es wäre schön, wenn du Deutschkenntnisse hast;
• Kennis van agile/scrum is een pre.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Handig om te kunnen: Duits
Bedrijfsomschrijving Maandag®. Marktleider in het detacheren van professionals in de zorg, het onderwijs en bij de overheid. Landelijk actief met 23 vestigingen.Whoohoo. Actief in engineering, construction, finance, IT, life science, aviation en medical. 10 Vestigingen (en groeiende) in Duitsland, België en Polen.Maandag vindt het vinden van bevlogen, ondernemende medewerkers essentieel. En dat zijn geen loze woorden. Wij zijn een platte, gedreven organisatie. Start up mentaliteit, maar ervaren. Eerst wie, dan wat. Wij steken veel tijd en energie in het opleiden van de beste mensen. Centraal staan: plezier in werk, drive en professionaliteit.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Wij bieden
Een baan zoals je nog niet eerder hebt gehad met een aantrekkelijk salaris, vele ontwikkel- en groeimogelijkheden én interessante secundaire arbeidsvoorwaarden. Zoals; een Smartphone, Surface, collectieve ziektekostenverzekering, pensioenregeling, bonusregeling, 8% vakantiegeld en een onbeperkt aantal vakantiedagen. Onbeperkt aantal vakantiedagen? Ja! Dat is Maandag®. Maar ook vertrouwen, verantwoordelijkheid, vrijheid, open sfeer en gezellige, gedreven collega's.
Bovendien een geweldige werkervaring in een energiek team binnen een dynamische omgeving.
We werken hard en daar staat iets tegenover: waardering en fun! Dus een fijne directie, ieder week vers fruit, onvergetelijke feesten, game avonden, spontane vrijmibo's en teambuilding uitjes.

lees meer

Business Analist
Score: 7.8
Stemmen: 44

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Amsterdam