Vacature Functioneel Beheerder

in Amsterdam

Functioneel Beheerder
Maandag® Amsterdam
 • Maandag® Amsterdam
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Senior niveau
 • Vast contract / Detachering
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Als Senior Functioneel Beheerder ben jij de brug tussen de systeembeheerders en de eindgebruikers. Je hebt dagelijks contact met de eindgebruikers, zo krijg je talloze vragen en problemen voorgeschoteld die je door middel van telefoongesprekken en e-mail verkeer van een afstand zo hebt opgelost. Het is daarom dan ook super tof dat jij een toegankelijk karakter hebt en een geduldig persoon bent als Senior Functioneel Beheerder. Je zorgt ervoor dat je de eisen, wensen, innovaties en nieuwe wet- en regelgeving inventariseert, zodat dit ook kan worden gerealiseerd. Alle lijntjes uitgezet naar leveranciers en in- & externe medewerkers? Dan is het nu de taak om met hen een goede relatie te onderhouden.

Door jouw grensverleggend intellectueel niveau ben jij de professional die ondernemend is, jij kan zonder enig probleem in oplossingen denken als Senior Functioneel Beheerder!

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in de functie van Senior Functioneel Beheerder;
 • Aantoonbaar actueel systeem kennis binnen de publieke sector, dit is een harde eis;
 • Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau in de richting van ICT/Informatica (Een HBO diploma is dus geen harde eis!);
 • Jij kan plannen, organiseren en het bewaken van voortgang is geen probleem;
 • Communicatief ben jij tactisch en ook zeker toegankelijk.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Maandag® is marktleider op het gebied van het detacheren in de publieke sector. Maandag® heeft een sterke landelijke marktpositie waardoor het netwerk ongekend groot is. Maandag® is een frisse, energieke organisatie. Start-up mentaliteit, maar ervaren. Eerst wie, dan wat. Wij steken veel tijd en energie in het opleiden onze professionals. Plezier in werk, drive en professionaliteit staat bij ons centraal. Tot Maandag®!

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Bij Maandag® bieden wij jou de kans om je kennis uit te breiden op het gebied van Senior Functioneel Beheer. Fijn voor de organisatie, maar ook voor jezelf! Wij bieden een marktconform salaris naar aanleiding van het desbetreffende CAO. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring en wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.Samen met de Maandag® Academy kan je werken aan je persoonlijke ontwikkeling en worden er diverse cursussen en trainingen kosteloos aangeboden. Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.

lees meer

Functioneel Beheerder
Score: 7.3
Stemmen: 47

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Amsterdam