user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature DIV medewerker

Data Consultant
Maandag® Rotterdam
 • Maandag® Rotterdam
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract / Detachering
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Voor de Gemeente Vlaardingen zoek ik een Medewerker Semi-statisch archief (SSA).

Je komt te werken in een team van zo'n 15 mensen die verantwoordelijk zijn voor de hele informatievoorziening bij de gemeente. Het team Informatiebeheer (IB) is onderdeel van de stafafdeling Informatie & Facilitaire voorzieningen. Een belangrijke taak van het team IB is het beheren van semi-statische archieven.
We zijn nu bezig om achterstanden weg te werken in zowel het bewerken, vernietigen of overdragen van deze archieven. Jij werkt in opdracht van en in nauwe samenwerking met de adviseur Recordmanagement aan deze werkzaamheden. Daarnaast willen we ons archiefdepot op een efficiënte manier inrichten zodat we beter en gemakkelijker onze archieven en scandozen kunnen beheren. Je ondersteunt de directe collega's door depotwerkzaamheden en uitzoekklussen voor hen te doen. Je komt te werken op de plek van een langdurig zieke medewerker, die aan het re-integreren is. Jij zal haar ook ondersteunen bij de fysieke werkzaamheden.

lees meer

Functie-eisen Wat zoekt de Gemeente dan precies? Een direct inzetbare enthousiaste collega die na een korte inwerkperiode zelfstandig en taakgericht aan de slag kan en:
 • Ook klant- en samenwerkingsgericht en communicatief vaardig is en daarin zijn/haar verantwoordelijkheid neemt. Die van aanpakken houdt en dus niet vies is van fysieke werkzaamheden.
 • Op de hoogte is van bewaartermijnen en ervaring heeft met het toepassen van de (gemeentelijke) selectielijst voor de selectie en vernietiging/bewaring.
 • Opruimen en opschonen leuk vindt en dat op een pragmatische én zorgvuldige manier doet.
 • Ruime ervaring heeft in het bewerken en selecteren van semi-statisch archief en met het (opnieuw) inrichten van het archiefdepot bij gemeentes.
 • Handig is met systemen en oog heeft voor de kwaliteit van onze producten.
 • De beschikking heeft over een MBO werk- en denkniveau en minimaal een afgeronde MBOopleiding, zoals SOD, Leergang Informatiebeheerder of een vergelijkbare opleiding heeft gedaan.
 • kennis bezit op het gebied van administratieve systemen en processen en operationele ervaring in het DIV-vakgebied heeft.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Salarisinformatie Salaris in overleg
DIV medewerker
Score: 8.1
Stemmen: 44

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Vlaardingen