user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Medewerker Documentaire Informatievoorziening

Data Consultant
Maandag® Breda
 • Maandag® Breda
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract / Detachering
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Voor diverse opdrachtgevers in de regio Noord-Brabant is Maandag® op zoek naar een Medewerker Documentaire Informatievoorziening. Je komt in dienst bij Maandag® en samen gaan wij op zoek naar de beste match tussen jou en de opdrachtgever. Het aantal uren dat je werkt kan in overleg worden bepaald. Dit is afhankelijke van jouw wensen en die van de opdrachtgevers.

Als Medewerker Documentaire Informatievoorziening verzorg en beheer je de verwerking en verspreiding van alle in- en uitgaande analoge en digitale post. Dit wil zeggen dat je alle in- en uitgaande post registreert en beheert. Hiernaast zal je ook een ondersteunende rol hebben bij het beantwoorden van vragen vanuit de organisatie op het gebied van informatieverstrekking.

De functie is erg aan het veranderen door de digitalisering. Hierdoor wordt jouw functie steeds meer een centrale rol binnen de organisatie. Daarnaast wordt ook kwaliteit steeds belangrijker door de digitalisering. Zo moet de inkomende informatie goed en duidelijk gescand worden, is het van belang dat je secuur en proactief te werk gaat en ben je communicatief vaardig.

lees meer

Functie-eisen Je hebt:
 • SOD-1 en SOD-2 diploma, HMDI, VHIC of een andere vergelijkbare afgeronde opleiding;
 • Aantoonbare en relevante werkervaring binnen de overheid;
 • Kennis van digitalisering en ervaring met zaakgericht werken.Je bent/werkt:
 • Pro-actief
 • Communicatief vaardig
 • Secuur

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Wil jij binnen je werk graag de mogelijkheid hebben om een kijkje in verschillende keukens te kunnen nemen? Wel de zekerheid van een contract hebben maar ook flexibiliteit in je werk? Kom werken bij Maandag®! Maandag® is hét bedrijf om op detacheerbasis binnen de (semi-) publieke sector aan de slag te kunnen gaan.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

We bieden naast goede arbeidsvoorwaarden, ook de mogelijkheid om jezelf verder te ontplooien en te ontwikkelen. Zo zit in Rotterdam onze eigen Maandag® Academy, die allerlei opleidingen verzorgt voor jou.
Medewerker Documentaire Informatievoorziening
Score: 8.0
Stemmen: 13

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Breda