user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Projectleider

ICT Projectmanager
Maandag® Alkmaar
 • Maandag® Alkmaar
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract / Detachering
 • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Elke ochtend na het drinken van een kop koffie met het hele team staan de neuzen dezelfde kant op. Iedereen weet dankzij jou als junior Projectleider wat er moet gebeuren en daardoor staat geen enkele projectmedewerker stil. Vanuit de praktijk weet jij precies wat projectmedewerkers nodig hebben en ervaar jij de druk die de ze soms op jou leggen niet als een last, maar juist als een uitdaging. Je presenteert als junior Projectleider je plannen en tussentijdse stand van zaken regelmatig aan je direct leidinggevende.
Jij als junior Projectleider kent de P-6 methode met daarin:
 • stap 1 Opstarten van het project
 • stap 2 Inrichten van het project
 • stap 3 Het plan van aanpak maken
 • stap 4 Uitvoeren van het project
 • stap 5 Opleveren van het projectresultaat
 • stap 6 Afsluiten van het project

Jij weet dat je er met alleen de P-6 methode er niet komt en dat er meer is nodig om als Junior Projectleider succesvol te zijn. Omdat je nog kort geleden je HBO of WO opleiding hebt afgerond heb jij de kennis in huis over hoe je met social media om moet gaan en wat daarin een toegevoegde waarde kan zijn voor een project. Wat doe je als een project al langere tijd loopt en het budget bijna op is? Of als het blijkt dat je fte's te kort komt op het project en het budget laat het niet toe meer medewerkers aan te nemen? Jij weet als junior Projectleider hiermee om te gaan want jij kan snel schakelen. Naast dat je het prettig vindt om in een projectgroep te werken heb je ook een grote affiniteit met de publieke sector en dat is één van de redenen waarom Maandag® helemaal bij jou past!

lees meer

Functie-eisen Met jouw HBO/WO werk – en denk niveau heb je in een eerdere werkervaring kennis opgedaan in een projectteam als junior ICT Projectleider of Assistent Projectleider.
 • Je hebt je eerdere stage of werkervaring opgedaan in de publieke sector
 • Je bent 32 uur beschikbaar
 • Je bent woonachtig in Noord-Holland

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij ons werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals die bij ons werken houden van hun werk, net zoals wij. Daarom zijn we zo'n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Een vliegende start in je carrière bij één van onze opdrachtgevers in Noord- Holland binnen de publieke sector. Aan de hand van een persoonlijk gesprek kunnen we bepalen welke opdrachtgever het beste bij jou en jouw wensen aan sluit. Dit kan zijn in de zorgsector, bij een gemeente of een onderwijsinstelling en ga zo maar door. Voel jij je na het lezen van deze vacature de aangewezen junior Projectleider die een bestaand team gaat verrijken? Reageer dan vandaag nog en dan ga ik met jou het gesprek aan!

lees meer

Projectleider
Score: 7.5
Stemmen: 21

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Alkmaar