user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Systeembeheerder

Systeembeheerder
Maandag® Zwolle
 • Maandag® Zwolle
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract / Detachering
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Geïnteresseerd in systeembeheer en e-mailverkeer?

In de organisatie waar je als systeembeheerder voor werkt, beheer je een omgeving met VMWare servers. Daarnaast heb je te maken met op Linux gebaseerde systemen. Voor jou is het van groot belang dat het hele technische landschap goed in kaart is en blijft draaien. Je bent dan ook uitgerust met relevante werkervaring bij de overheid. Je hebt een sterk analytisch vermogen en je bent goed in staat om complexe werkzaamheden secuur uit te voeren en binnen bestaande systemen te troubleshooten.

Naast 1e en 2e-lijns beheer van de omgeving, kun je op een juiste manier een technische samenwerkingsrelatie onderhouden met leveranciers en ook is het aansturen van externe partijen je niet vreemd. Belangrijk is dat jij aansturend vermogen hebt, je weet hoe je het werk moet verdelen op de werkvloer en je collega's aan te spreken op houding en gedrag. Vanzelfsprekend is het dat je met hen kennis deelt en zo probeert de ICT naar een volgend niveau te tillen.

Het is belangrijk voor jou om zowel in een team als zelfstandig te kunnen werken en je bent toegerust met actuele kennis, inzichten, houdingen en vaardigheden. Een adviserende rol is voor jou niet onbekend. Je bent in staat om jouw eigen kennis, kunde en ervaring te verwerken in adviezen en te geven aan het management.

lees meer

Functie-eisen
 • Afgerond HBO opleiding of aantoonbaar werkervaring op gelijk niveau
 • Werkervaring binnen een gemeente
 • Het is een pré als je tenminste 2 jaar ervaring hebt met het beheren van systemen
 • Kennis van VMWare, Microsoft servers zoals Active Directory, Group Policies, SQL Server en Exchange Server
 • Relevante MCSE certificeringen

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Salarisinformatie Salaris in overleg
Systeembeheerder
Score: 9.2
Stemmen: 15

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Zwolle