user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Proces analist

Business Analist
Maandag® Zwolle
 • Maandag® Zwolle
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract / Detachering
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Proces analist?! Er is geen detail wat jij in deze implementatie mist!

Voor één van onze opdrachtgevers hebben wij een mooie kans voor jou om de functie als proces analist uit te voeren. Deze opdrachtgever gaat als nieuwe organisatie van start in het nieuwe jaar en hierbij wordt het zaaksysteem in gebruik genomen. Om dit zaaksysteem succesvol te kunnen uitrollen is er een functie vrij gekomen als proces analist. Hierbij ga je een beschrijving maken van processen en werkinstructies. Je moet hierbij ook schakelen met key-users om deze processen gedetailleerd uit te werken. In deze nieuwe processen ga je knelpunten glad strijken of verduidelijken. Om dit te bewerkstelligen verwachten wij dat je zelfstandig te werk kunt gaan en zelf knopen kunt doorhakken. De applicatie zal snel voldoende eigen worden gemaakt om de gewenste verbetering zichtbaar te maken. Ook het voorstellen van verbeteringen en het uitwerken hiervan is belangrijk. Deze procesverbeteringen moeten ook gerapporteerd worden om de implementatie goed in beeld te krijgen en houden.

De vaste locatie van deze functie in Zwolle waarbij mogelijk incidenteel uitgeweken kan worden naar andere locaties in de gemeente Overijssel. Het gaat hierbij om een urenaantal van 36 met de duur van minimaal 6 maanden met een goede kans op verlenging. Wil je meer informatie over deze functie? Druk snel op de sollicitatiebutton en ik kan je meer vertellen over deze uitdagende functie.

lees meer

Functie-eisen
 • Kandidaat heeft een afgeronde HBO/WO opleiding in een relevante IT of bedrijfskundige richting
 • Kandidaat heeft Scrum-master en product-owner
 • Kandidaat heeft ervaring met IPMA-D en/of Prince2 Foundation
 • Kandidaat heeft ervaring met proces analyse en optimalisatie gekoppeld aan IT implementatie
 • Kandidaat heeft minimaal 3 jaar ervaring binnen de lagere overheid met zaakgericht werken
 • Kandidaat heeft minimaal 3 jaar werkervaring op het vlak tussen business en IT ontwikkeling binnen een Agile omgeving

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Salarisinformatie Salaris in overleg
Proces analist
Score: 7.7
Stemmen: 23

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Zwolle