user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Tester Pools en Nederlands sprekend

Software Tester
Maandag® Purmerend
  • Maandag® Purmerend
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract / Detachering
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Je bent een ervaren Tester binnen een scrum-omgeving. Je levert een uitstekende gebruikersondersteuning. Jij zorgt voor de kwaliteit van het gehele (test)proces. In sprints van twee weken zorg je ervoor dat er een duidelijk resultaat staat zodat anderen verder kunnen.
Je bent een belangrijke schakel voor onze business analisten en Nederlandse en Poolse Developers. Samen met hen bereid je test-scenario's voor. Je brengt resultaten in kaart en zorgt na afloop voor een inzichtelijke testrapportage.
Je zult verschillende test projecten naast elkaar hebben. Maar jij zorgt er zonder moeite voor dat alle ballen in de lucht blijven en - waar nodig door in spagaat te liggen - opgevangen worden. Jouw werkveld raakt de hele organisatie, waardoor je regelmatig contact hebt met diverse stakeholders.

Wij steken veel tijd en energie in het opleiden van winnaars. Het vinden van enorm gedreven medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. Eerst wie, dan wat. Om ervoor te zorgen dat onze mensen goed kunnen werken zorgen wij voor de juiste hard- en software. Maar voordat we deze gebruiken laten we dit testen. En niet zomaar, maar door onze Testers. Voor onze IT afdeling zijn we daarom op zoek naar een toffe nieuwe collega. Een echte bug hunter. Een Functioneel Tester met een goede beheersing van de Poolse en Nederlandse taal.

lees meer

Functie-eisen Wat neem je mee?
Initiatief, karakter, humor en focus.

En verder:
Heb je een afgeronde relevante ICT opleiding? Of je beschikt je over enige ervaring als functioneel tester. Heb je kennis van Salesforce of JIRA? Super! Belangrijk is dat je communicatief sterk bent én je de Poolse en Nederlandse taal uitstekend beheerst.

Spreekt deze functie jou aan, maar voldoe jij nog niet aan alle eisen? Niet getreurd. Ik kom graag met jou in contact om te kijken wat ik voor je kan betekenen. Jouw gedrevenheid en enthousiasme kan ervoor zorgen dat je goed binnen het team past en wordt genomen in de energie die heerst in deze teams.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Over Maandag® en Whoohoo®: Maandag®. Marktleider in het detacheren van professionals in de publieke sector. Landelijk actief met 25 vestigingen.  Whoohoo®. Actief in engineering, construction, finance, IT, life science en aviation. 10 Vestigingen (en groeiende) in Duitsland, België en Polen. Op dit moment is ons kantoor gevestigd in Purmerend maar aan het begin van 2019 betrekken wij ons nieuwe pand op Amsterdam Sloterdijk.Maandag® is een platte, bevlogen organisatie, marktleider in de publieke sector. Streetsmart.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Wij bieden:
Tot onze arbeidsvoorwaarden behoren; collectieve ziektekostenverzekering, pensioenregeling, bonusregeling, 8% vakantiegeld en een onbeperkt aantal vakantiedagen. Onbeperkt aantal vakantiedagen? Ja! Dat is Maandag®. Maar vooral een geweldige werkervaring in een energiek team.

lees meer

Tester Pools en Nederlands sprekend
Score: 7.9
Stemmen: 15

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Purmerend