user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Technisch applicatiebeheerder

Technisch Applicatiebeheerder
Maandag® Amsterdam
 • Maandag® Amsterdam
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract / Detachering
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Technisch Applicatiebeheerder. De Technisch (applicatie)beheerder die wij zoeken, zal zich voornamelijk richten op het technisch (applicatie)beheer van applicaties, koppelingen en de gemeentelijke gegevenshuishouding. De belangrijkste focusgebieden zijn de instandhouding van de omgevingen en het zorgvuldig doorvoeren van wijzigingen.
Aangezien onze opdrachtgever in opbouw is met diverse beheerprocessen en structuren, is ervaring vanuit andere organisaties, met best practices als ITIL, ASL en T-map erg gewenst.

lees meer

Functie-eisen Je bent een resultaatgericht teamplayer met goede communicatieve en sociale vaardigheden. Je hebt een afgeronde HBO opleiding op ICT/bedrijfskundig vlak aangevuld met specifieke relevante trainingen en opleidingen. Je hebt ervaring met het beheren van complexe informatiesystemen, werken met (web)services en kennis van Oracle databaseomgevingen en Microsoft Servers. Ook heb je kennis van het ontwikkelen van scripts, tools, applicaties in Pl/Sql, Apex en met het opzetten en beheren van datastore's/ gegevensmagazijnen. Kennis van systeembeheer is ook gewenst. Je hebt ruime ervaring in een vergelijkbare functie als technisch beheerder en je kent bij voorkeur het domein van de lokale overheid.
 • Afgeronde HBO-opleiding (richting Informatica)
 • Minimaal 2 jaar ervaring als technisch applicatiebeheerder
 • Gemeente/overheidservaring
 • Ervaring met best practices en methoden als ITIL, ASL , BISL, OTAP, T-map testmanagement en certificering hier van
 • Kennis van databaseomgevingen (ervaring met SQL), diverse applicaties/informatiesystemen


AanbodTechnisch applicatiebeheerder

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Technisch applicatiebeheerder
Score: 7.4
Stemmen: 45

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Amsterdam