user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature CISO gezocht voor een vast project

Privacy OfficerICT Security Specialist
Maandag® Breda
 • Maandag® Breda
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract / Detachering
 • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Maandag® Breda zoekt een CISO voor minimaal 32 uur per week. Het betreft een deta-vast aanstelling, waarbij na de eerste 12 maanden detachering via Maandag®, de opdrachtgever je van ons wil overnemen in vast dienstverband.

Het gaat om een gemeentelijk samenwerkingsverband tussen twee mooie gemeentes in regio Breda. De gemeentes zijn een gemeenschappelijke regeling overeen gekomen waar de teams financiën, juridische zaken, I&A en P&O onder vallen. Informatiebeveiliging wordt binnen de gemeenschappelijke regeling gepositioneerd. Het is belangrijk dat dit goed georganiseerd wordt, vanwege de wetgeving die hier eisen aan stelt, maar daarnaast moet de digitale informatie steeds toegankelijker zijn. Jij als CISO gaat hier een belangrijke rol in spelen.

Wie ben jij?
Jij bent iemand die het complete spectrum aan informatiebeveiliging overziet en kan coördineren. Jij wordt gezien als dé spin in het web van de informatiebeveiliging en het informatiebeveiligingsbeleid. Jij hebt veel kennis van de technische infrastructuur. Samen met de business ben je in staat een inschatting te maken van de kwetsbaarheid. Als CISO ben je in staat een strategische visie te ontwikkelen en samenhang en verbinding tot stand te brengen op de verschillende I&A beleidsdomeinen. Beleid wordt daarbij vertaald naar concrete en haalbare doelstellingen. Jij bent iemand die zijn mannetje durft te staan. Een groot onderdeel van jouw functie is namelijk gevraagd en ongevraagd onderzoek te doen, te adviseren en te initiëren.   

Wat ga je doen?
Ten eerste is jouw taak het zorgdragen voor een samenhangend pakket van maatregelen ter waarborging van de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van informatie. Ten tweede is een belangrijke taak het uitvoeren van risicoanalyses, met oog voor de bedrijfsvoering en in achtneming van de wettelijke voorschriften. Het zorgen voor samenhang tussen de technische en organisatorische maatregelen is daarbij van groot belang. Je houdt je hierbij bezig met zowel het beleid als de uitvoering.

Ben jij de CISO die ik zoek en ben jij enthousiast geworden over deze functie? Stuur mij een berichtje of solliciteer direct. Ik kom graag met jou in contact!

lees meer

Functie-eisen Wat neem jij mee:
 •         Minimaal een HBO-opleiding afgerond;
 •         Kennis en ervaring op het gebied van informatiebeveiliging en risicoanalyse methoden;
 •         Kennis van de Baseline Informatiebeveiliging voor Nederlandse Gemeenten (BIG);
 •         Kennis van specialistische beveiligingstechnieken, zoals encryptie;
 •         Kennis en ervaring op het gebied van adviseren en veranderprocessen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wil jij binnen je werk graag de mogelijkheid hebben om een kijkje in verschillende keukens te kunnen nemen? Wel de zekerheid van een contract hebben maar ook flexibiliteit in je werk? Kom werken bij Maandag®! Maandag® is hét bedrijf om op detacheerbasis binnen de (semi-) publieke sector aan de slag te kunnen gaan. We bieden naast goede arbeidsvoorwaarden, ook de mogelijkheid om jezelf verder te ontplooien en te ontwikkelen. Zo zit in Rotterdam onze eigen Maandag® Academy, die allerlei opleidingen verzorgt voor jou. Interesse of meer weten? Bel of app mij op 06 82 52 13 87. Ik kijk ernaar uit jou te ontmoeten! 

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
CISO gezocht voor een vast project
Score: 7.4
Stemmen: 31

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Breda