user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Medewerker Gegevensbeheer Basiskaarten

in Den Haag

Maandag® Den Haag
 • Maandag® Den Haag
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract / Detachering
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Jouw nieuwe werkplek is binnen het team dat zich dagelijks bezig houdt met het beheren van basis- en kernregistraties, het beheren van geografische informatie, het uitvoeren van geo- en data-analyse, datadistributie van en koppelingen met gemeentebrede c.q. landelijke bestanden.
Naast dat deze taken voor de gemeente van dienst worden uitgevoerd, biedt het team ook ondersteuning aan collega gemeenten in de buurt.

Het doel van de functie is het inwinnen, verwerken en presenteren van ruimtelijke informatie. Bijvoorbeeld door kaartvervaardiging en tekenwerkzaamheden uit te voeren in de applicatie en mutatiemetingen in de basiskaarten te verwerken. Maar je doet nog meer!

Je werkt mee aan de implementatie van nieuwe ontwikkelingen en je mag je bemoeien met verbeteringen in processen binnen dit vakgebied. Jij bent tenslotte de geodeet en je volgt de landelijke ontwikkelingen op de voet. Deze ontwikkelingen vertaal je naar de situatie van onze klant om er voor te zorgen dat ze koploper in de regio blijven.
Ook houd je je bezig met het voorbereiden van diverse metingen, uitzettingen en evt. met het leveren van digitale ondergronden.
Kortom: landmeten, integraal beheer en databasebeheer komen samen in deze functie en jij mag dit uitdragen. Een unieke functie en een mooie kans voor ambitieuze gegevensbeheerders!  

lees meer

Functie-eisen Om deze functie succesvol en met plezier uit te kunnen voeren vragen wij het volgende:
 •         Je hebt HBO werk- en denkniveau.
 •         Je hebt (ruime) kennis van en ervaring met het verwerken van landmeetkundige gegevens en met tekenen van kaartmateriaal
 •         Je hebt (ruime) kennis van en ervaring met de beheerapplicatie dgDialog BGT van Sweco.
 •         Je hebt inhoudelijke kennis van en ervaring met het IMBGT/GEO, BAG en het IMBOR.
 •         Je hebt kennis van en ervaring met de civieltechnische en/of BOR beheerapplicaties is een pre.
 •         Je kunt procesgericht denken.
 •         Je hebt (systeem-) technische kennis.
 •         Je kunt goed tegen stress, bent resultaatgericht en in staat om zelfstandig te werken. AanbodMedewerker Gegevensbeheer Basiskaarten

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Medewerker Gegevensbeheer Basiskaarten
Score: 8.1
Stemmen: 23

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Haag