user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

What are you waiting for? Register and become king of your career!

Job Technisch applicatiebeheerder

in Amsterdam

Maandag® Amsterdam
  • Maandag® Amsterdam
  • HBO or higher
  • Medior/Senior level
  • Fulltime / Detachering/Interim
  • 40 hours p/w
Function description Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Technisch Applicatiebeheerder. De Technisch (applicatie)beheerder die wij zoeken, zal zich voornamelijk richten op het technisch (applicatie)beheer van applicaties, koppelingen en de gemeentelijke gegevenshuishouding. De belangrijkste focusgebieden zijn de instandhouding van de omgevingen en het zorgvuldig doorvoeren van wijzigingen. Aangezien onze opdrachtgever in opbouw is met diverse beheerprocessen en structuren, is ervaring vanuit andere organisaties, met best practices als ITIL, ASL en T-map erg gewenst.

read more

Requirements Je bent een resultaatgericht teamplayer met goede communicatieve en sociale vaardigheden. Je hebt een afgeronde HBO opleiding op ICT/bedrijfskundig vlak aangevuld met specifieke relevante trainingen en opleidingen of vergelijkbaar. Je hebt ervaring met het beheer van complexe informatiesystemen, werken met (web)services en kennis van Oracle databaseomgevingen en Microsoft Servers. Ook heb je kennis van het ontwikkelen van scripts, tools, applicaties in Pl/Sql, Apex en met het opzetten en beheren van datastore's/ gegevensmagazijnen. Kennis van Linux en systeembeheer is een pré. Je hebt ruime ervaring in een vergelijkbare functie als technisch beheerder en je kent bij voorkeur het domein van de lokale overheid.

read more

Company description Voor een gemeente in de regio Flevoland zijn wij op zoek naar een Technisch Applicatiebeheerder. Je komt te werken in een IV organisatie waarin ca. 110 collega's werkzaam zijn. Naast de CIO Office, verantwoordelijk voor o.a. beleid, architectuur, privacy & security, bestaat de organisatie uit 9 clusters die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor de totale IT operatie. De basis ICT voorziening is uitbesteed aan Fujitsu. De afdeling is verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de gemeentelijke informatievoorziening. Dit proces kenmerkt zich door verandering en vernieuwing op alle onderdelen en in alle werkzaamheden. Je komt te werken in het centrale cluster Techniek & Change, die de vier functioneel beheer clusters ondersteunt en de infrastructuur/ platform leveranciers aanstuurt. In dit cluster zitten technisch applicatiebeheerders, de changecoördinator, de security specialisten, de technisch architecten en de database manager. Vanuit hier vinden alle technisch implementaties en changes aan het platform en applicatielandschap plaats. 

read more

Salary info Salary negotiable
Technisch applicatiebeheerder
Rating: 8.7
Votes: 21

  1. ICTerGezocht.nl
  2. IT Jobs
  3. Amsterdam