user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Contactgegevens

Raad voor Accreditatie https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/7937/dc7fa8281f3de589551955b03ac8390e/
Daalseplein 101
3511SX Utrecht Utrecht NL

Raad voor Accreditatie
Score: 9.5
Stemmen: 27

Raad voor Accreditatie

Daalseplein 101, Utrecht

Raad voor Accreditatie
  • Raad voor Accreditatie
  • Utrecht
  • Zoekt op dit moment geen ICT-ers

De Stichting Raad voor Accreditatie (RvA) is de onafhankelijke en deskundige toezichthouder op het gebied van kwaliteitsborging in Nederland. De RvA is door de Nederlandse Staat bij wet aangewezen als de nationale accreditatie-instantie en is een privaatrechtelijk Zelfstandig bestuursorgaan (ZBO). De RvA toetst de deskundigheid en onafhankelijkheid van inspectie- en certificatie-instellingen en medische, kalibratie- en testlaboratoria. De RvA acteert op het kruispunt van bedrijfsleven, overheid en politiek en begeeft zich op bijna ieder denkbaar werkterrein: van bouw en milieu, handel en industrie, landbouw en voedselveiligheid tot aan de gezondheidszorg. Bij de RvA werken ruim 100 medewerkers in vaste dienst, daarnaast werken we op projectbasis samen met vele externe specialisten.

Raad voor Accreditatie
Score: 9.5
Stemmen: 27
Werken bij Raad voor Accreditatie? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
1 vervulde ICT vacature
Applicatiebeheerder (vervuld)
Raad voor Accreditatie Beheren en monitoren van de applicaties, signaleren van knelpunten en oplossen van storingen. Bewaking en autorisatie van toegangsbeveiligingen. Ontwikkeling van ..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Utrecht