Contactgegevens

Roser ConSys https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/2b52844f64a84a0586a146ee74738be37603839e3d6fdb1e.png
Burgemeester de Raadtsingel 67
3311JG Dordrecht Zuid-Holland NL

0786146288
Roser ConSys
Score: 9.8
Stemmen: 59

Roser ConSys

Burgemeester de Raadtsingel 67, Dordrecht

Roser ConSys

Roser ConSys biedt een best in class en gebruiksvriendelijke Roser Software Suite voor efficiënte, kwalitatieve en veilige voorbereiding en uitvoering van onderhoudsprojecten zoals Turnarounds in de Petrochemische Industrie. De Roser Suite is een set van 10 applicaties ontwikkeld op basis van jarenlange praktijkervaring. Daarmee ondersteunen wij de processen van onze klanten met touchscreens, big-screens, mobile- en desktop applicaties. We leveren onze oplossingen wereldwijd aan de petrochemische industrie en zijn trots dat wij grote multinationals en kleinere specialisten tot onze klantenkring mogen rekenen. Belangrijke pijlers voor ons zijn klantgerichtheid, kwaliteit en innovatie.

Werken bij Roser ConSys? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
2 vervulde ICT vacatures
Support Analyst / Incident Support medewerker (vervuld)
Roser ConSys De Support Analyst / Incident Support Medewerker werkt samen met de Developers om efficiënt incidenten voor onze klanten op te lossen. Jij managet de klantverwachtingen door ..
.Net Developer Microsoft georiënteerd (vervuld)
Roser ConSys Samen met het team werk je aan de uitbreiding en verbetering van de product-portfolio van Roser. Door innovatieve software en hardware oplossingen te leveren help je onze ..
Bekijk ICT vacatures