user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Senior Backend Developer, Den Haag

in Den Haag

Cleverbase
 • Cleverbase
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Wij zoeken een ervaren back-end developer die een leidende rol neemt bij het verder ontwikkelen van onze producten. Een belangrijk aspect hierbij is het steeds evalueren en verbeteren van onze technische stack. Onze software is gebouwd rondom het Scala (Akka) ecosysteem en het ‘Reactive Manifesto’. Als Senior Back-end Developer ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in deze wereld en in staat deze te vertalen naar onze software. Bij het maken van deze technologiekeuzes ben je altijd op zoek naar de perfecte balans tussen stabiliteit, toegevoegde waarde en het meegaan met de tijd.

Word jij warm van de ambitieuze opdracht waaraan Cleverbase werkt?
Cleverbase gaat het mogelijk maken om makkelijker online formele zaken te regelen. Met onze web- en mobiele applicaties wordt het voor eindgebruikers simpeler om met een veilige digitale manier van identificatie veilig informatie uit te wisselen (o.a. cryptografie ) en digitaal documenten te ondertekenen.

Jouw job wordt uitdagend, spannend en leerzaam
Compliance is enorm belangrijk in onze dienstverlening. Wij staan dan ook aan het voorfront van het uitdenken en ontwikkelen van technische oplossingen voor gebruiksvriendelijke, beveiligde informatie uitwisseling. Een belangrijk aspect hierbij is het voldoen aan Europese wettelijke normen. Deze normen dagen ons uit om altijd scherp te blijven op processen en procedures op gebieden als veiligheid, data-integriteit, code-kwaliteit en auditability, zonder daarbij de behoeften van de klant uit het oog te verliezen. Wij denken hier met het hele team goed over na, zijn trots op wat we tot nu toe hebben opgezet en vieren onze successen.
Maar we zijn er nog lang niet, we zijn volop in ontwikkeling en hebben zeker nog niet alle antwoorden op complexe vraagstukken. Die antwoorden willen we wel gaan krijgen en wij hopen dat jij ons daarbij gaat helpen! Onze nieuwe Senior Back-end Developer is dan ook iemand die net als wij altijd voor het beste van het beste gaat. Als kennisexpert word jij nauw betrokken bij visievorming en hebt veel autonomie om zaken naar je hand te zetten.

lees meer

Functie-eisen Hier blink jij in uit:
 • Je bent slim, ambitieus en ondernemend;
 • Je hebt ruime kennis en ervaring bij het ontwikkelen van reactive back-end applicaties geschreven in Scala in combinatie met Akka;
 • Je hebt gedegen kennis van TLS en PKI;
 • Je bent bekend met command line tools: je weet je weg rond Git en bash;
 • Je schrijft tests voor al je code en hebt ervaring met continuous integration;
 • Je hebt ervaring met Agile principes, zoals scrum ;
 • Je hebt oog voor security, performance en resiliency in alles wat je ontwikkelt;
 • Je deelt graag jouw kennis op graag met het team of de bredere community;
 • Je schrijft duidelijke documentatie voor alles wat je ontwikkelt (bonuspunten indien je ervaring hebt met BPMN en Signavio).

En hiermee maak jij écht het verschil:
 • Je kan overtuigend jouw (technologie)keuzes onderbouwen. Uiteraard gebaseerd op feiten;
 • Je hebt ervaring met message brokers zoals Apache Kafka;
 • Jij bent in staat om zowel de meest veilige als meest gebruikersvriendelijke oplossing te ontwikkelen;
 • Jij bent in staat om flexibiliteit en snelheid te combineren met een hoge code-kwaliteit en code auditability;
 • Je hebt ervaring met het werken in een ISO-27001 en/of TWS gecertificeerde omgeving;
 • Je hebt aantoonbare ervaring met gelanceerde producten en/of open-source projecten;
 • Je hebt ervaring met operations en daarbij behorende tools zoals Ansible en Docker.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Cleverbase gaat het mogelijk maken om makkelijker online formele zaken te regelen. Hiervoor ontwikkelen wij een secure oplossing die consumenten, bedrijven en overheden kan verbinden. Met een app en een eigen ‘box’ garanderen wij dat personen echt weten met wie ze te maken hebben, zodat zij veilig kunnen inloggen, informatie uitwisselen en ondertekenen. Cleverbase doet dit gedegen en slim, waardoor onze oplossingen veilig én klantvriendelijk zijn.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Cleverbase heeft uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden,zoals een premievrij pensioen, een laptop van de zaak, een onkostenvergoeding, een geheel verzorgde lunch en prima bereikbaarheid met openbaar vervoer.
Senior Backend Developer, Den Haag
Score: 9.4
Stemmen: 31

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Haag