user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Fulltime .NET programmeur in Veenendaal

in Veenendaal

OfficeHeart B.V.
  • OfficeHeart B.V.
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving OfficeHeart houdt zich bezig met het ontwikkelen en verkopen van praktische software toepassingen. Goed en makkelijk, dat zijn de terugkerende begrippen. De oplossing moet daadwerkelijk een oplossing zijn voor een probleem en deze oplossing moet ook toegankelijk zijn, ook voor niet-techneuten. 
Onze oplossingen zijn gebouwd in ASP.NET C# (MVC) en een deel in een SPA (single page application). De achterliggende database is een SQL Server database. Bij dit alles wordt er gebruik gemaakt van de laatste ontwikkeltools. De applicaties worden gehost op een cluster in eigen beheer in een van de modernste datacenters.  
Belangrijkste product is OfficeHeart CRM, een SaaS oplossing.

Onze klanten bevinden zich in uiteenlopende branches en varieren van kleine ondernemers tot grote overheidsinstanties.

Je gaat aan de slag in een gemotiveerd team binnen een omgeving die volop in ontwikkeling is. Binnen dit team is een goede communicatie en samenwerking van groot belang. Je werkzaamheden zullen bestaan uit het uitbreiden van webapplicaties ten behoeve van (nieuwe) klanten, het onderhoud van bestaande functionaliteiten, het ontwikkelen van maatwerkopdrachten voor klanten en 2e lijns supportwerkzaamheden. 

Binnen je werkzaamheden krijg je een grote mate van vrijheid en zelfstandigheid. Je doorloopt alle ontwikkelstappen van ontwerp tot en met het testen, waarbij veel ruimte bestaat voor de inbreng van eigen ideeën.
 

lees meer

Functie-eisen - 100% inzet en motivatie; 
- Kennis van en ervaring met C#, .Net framework 4.x, Microsoft SQL server; 
- Gedegen kennis van HTML, CSS en javascript/jquery; 
- Minimaal 1 jaar ervaring met softwareontwikkeling
- HBO of WO opleidings- en denkniveau; 
- Goede communicatieve vaardigheden;
- Snel kunnen schakelen en oplossingsgericht.
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving In 1998 is de eerste voorloper - van wat uiteindelijk OfficeHeart is gaan heten - gemaakt. Geboren uit min of meer frustratie. Pakketjes waarin relaties konden worden bijgehouden, zonder hierbij regelmatig tegen problemen aan te lopen, waren schaars en veelal prijzig.

De allereerste versie was een MS Access toepassing waarin alleen relaties konden worden bijgehouden. Vrij snel daarna is de overstap gemaakt naar de programmeertaal Visual Basic 6 met daar achter een SQL database, toen nog versie 7.

Regelmatig kwamen we bij klanten dezelfde soort problemen tegen. Niet echt een goede oplossing om relaties bij te houden, laat staan documenten of postregistratie. Een en ander heeft er toe geleid dat er steeds meer modules werden toegevoegd.

In 2009 is de stap gezet om de hele applicatie opnieuw te bouwen, maar dan als een webapplicatie in het .NET framework. Inmiddels is OfficeHeart uitgegroeid tot een breed pakket met een groot aantal modules.

Het resultaat is uniek. Een moderne applicatie, enorm veelzijdig en tegelijkertijd toch verbluffend eenvoudig te gebruiken. De support van de oude windows versie is daarom ook per 31-12-2011 gestopt.

Daar waar OfficeHeart voorheen werd verkocht als lokaal te installeren programma, wordt OfficeHeart nu als service aangeboden. Onze klanten hoeven hierdoor niet meer te investeren in hardware en onderhoud en zijn altijd verzekerd van een actuele versie en verdere doorontwikkeling.

De ontwikkelingen gaan maar door. Zeker de laatste jaren is er op het vlak van webapplicaties erg veel veranderd. Nieuwe technieken, nieuwe frameworks, nieuwe snellere browsers. Dit gaat in een hoog tempo door. OfficeHeart gaat hier in mee.
Minimaal 4 keer per jaar wordt er een update uitgebracht met niet alleen nieuwe functionaliteiten en verbeteringen, maar ook vernieuwingen in bestaande modules. Zo zorgen we er voor dat het werken met OfficeHeart een goede keuze blijft.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.000 - € 4.500 p/m

Hoogte salaris mede afhankelijk van kennis en ervaring.