user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Medior en senior Netwerk Security Consultants gezocht

Netwerk EngineerNetwerkbeheerderICT Security Consultant
ON2IT B.V.
  • ON2IT B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als IT security Consultant inspecteer, en analyseer, je de veiligheidssituatie van onze klanten. Je adviseert, begeleidt en verzorgt pré-salestrajecten en je verzorgt de installatie. Voorbeelden van te implementeren oplossingen en projecten zijn: Next Generation Firewalls, Ethernet Fabrics, Software Defined Networking, Zero-Trust Security, SSO-oplossingen, Load balancers, koppelen met SIEM oplossingen, etc. Dit varieert van “het ontwerpen van de beste oplossing (samen) met de klant tot “het configureren van de security hardware”. Het kan zijn dat we de klant voorzien van nieuwe apparatuur en deze in de bestaande omgeving moeten inbedden, maar het kan ook zijn dat we met de klant zijn omgeving in het geheel herontwerpen om onze Zero Trust visie zover mogelijk te embedden. We zijn hierin netwerkleverancier agnostisch: ongeacht wat we aantreffen bij de klant, we zullen die omgeving samen veilig moeten maken. Je moet dus kennis en kunde van architectuur hebben en hierin durven en kunnen aanhaken.

Jouw uitdaging als IT-security Consultant
Als IT-security Consultant inspecteer- en analyseer je de veiligheidssituatie van onze klanten. Je adviseert, begeleidt en verzorgt pré-salestrajecten en je verzorgt de installatie. Je rapporteert en onderzoekt nieuwe beveiligingstechnieken op toepasbaarheid. Je gaat met de klant zijn huidige omgeving aan de slag en implementeert Zero Trust, ongeacht wat dit allemaal raakt. Soms is dit een betrekkelijk eenvoudige firewall implementatie, de andere keer een volledig redesign van de klant zijn huidige architectuur; daarbij zoveel mogelijk rekening houdend met de huidige situatie en apparatuur.

lees meer

Functie-eisen Jouw kennis
Jij bent toegewijd, ondernemend, vooruitstrevend en zelfstandig. Je hebt minimaal HBO werk-, en denkniveau. met in ieder geval kennis van TCP/IP, VPN, netwerkinfrastructuren, virtualisatie en routeringsprotocollen, switching, storage en SAN. Je hebt je CCNA, of bent hiermee bezig, en vindt het leuk om ook over architectuur na te denken en daarover te adviseren. Je durft onze principes te vertegenwoordigen en de discussie aan te gaan om de veiligheid te borgen. Je analytisch vermogen, communicatieve vaardigheden en beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zijn uitstekend.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving WE ARE ON2IT!
Wij zijn een cyber security specialist en helpen organisaties in het slimmer beveiligen van hun IT-infrastructuur. Wij bieden specifieke IT-security die aansluit op de IT-infrastructuur, de groei en de IT-wensen van een organisatie. In onze strijd tegen cybercrime werken wij samen met toonaangevende security-partners en blijven we continu innoveren, 24/7 zijn wij on top-of-our-game.

IT-SECURITY IS ONZE PASSIE!
Wij willen organisaties helpen de juiste IT-security in het DNA van het netwerk te brengen. De juiste kennis en ervaring vormen daarbij de basis voor elk goed doordachte IT-security strategie. IT-security is onze passie. Om altijd een stap voor te blijven, blijven onze mensen zich ontwikkelen en zijn wij op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen.

WIE WIJ ZIJN:
Wij zijn trots: Wij zijn een Nederlands bedrijf, dat ook in het buitenland wordt erken als topspeler in de IT-securitymarkt (ON2IT heeft meerdere internationale Awards gewonnen).

Wij zijn aanpakkers: Is er een security incident bij een klant? Dan helpen we allereerst de klant, de rest komt daarna.

Wij gaan voor innovatie, dat is voor ons een must: Wij zijn nu al bezig met de IT-security vraagstukken van de toekomst, zoals de vraag wat de opkomst van Artificial Intelligence betekent voor de IT-security van onze klanten en hoe we daar op moeten anticiperen.

Wij willen het beste van het beste: Wij hebben op basis van onze jarenlange ervaring het ON2IT Security Framework ontwikkeld, ontwikkelen continu aan onze eigen applicaties en werken alleen met de beste leveranciers en producten om klanten het beste van het beste te kunnen bieden.

Wij zetten onze medewerkers én onze klanten centraal: Onze mensen zijn belangrijk, want zij zorgen voor onze klanten. Daarom zorgen wij goed voor onze mensen met gezonde verse lunches, continue opleidingen en een prettige werkomgeving.

Wij zijn no-nonsens: Wij zijn een informele organisatie met een no-nonsens cultuur.

WIJ ZIJN ON TO IT!

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Dit bieden wij

• afwisselende, uitdagende en inspirerende werkomgeving
• mogelijkheden om in deeltijd en flexibel te werken
• een op maat gemaakt opleidingsprogramma
• goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden
• een bolwerk van like-minded consulants, die elkaar ook bijspijkeren en regelmatig samen sessies organiseren om aan kennisdeling te doen
• een club die voorop wil blijven lopen in oplossingen en kunde

lees meer

Contactpersoon Mevr. Syreeta Bos-van Amelsvoort
06-13 13 5 13 4
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Waardenburg Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Waardenburg