user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Meerdere Security Engineers gezocht voor het Security Operating Center

ICT Security Specialist
ON2IT B.V.
 • ON2IT B.V. Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ben jij een ster in het oplossen van complexe problemen? Loop je warm voor cybersecurity? Wil je klanten gerust kunnen stellen dat hun bedrijfsgegevens goed zijn beschermd? Ben je bovendien op zoek naar een échte uitdaging? Dan dagen wij jou uit om ons te overtuigen van jouw passie voor IT-security.

ON2IT is gespecialiseerd in IT-security. Wij werken volgens het Zero Trust principe (zoek dat maar eens op!) en we zijn het ‘securitygeweten’ van onze klanten. We beheren de meest innovatieve security producten en diensten in de markt (next-generation firewalls, cloud security, endpoint security, enz.) en werken met cutting-edge technologie (denk aan Kubernetes, Azure en AWS).

Als Security Engineer zijn je werkzaamheden heel divers. Van het oplossen van complexe netwerkproblemen tot het optimaal segmenteren van het gehele netwerk van de klant. Alles met het oog op security.

lees meer

Functie-eisen Hoe zit je in elkaar?
 • Je wil blijven leren en elke dag nieuwe uitdagingen aangaan. Wat jij zoekt is geen baan, maar een carrière!
 • Je hebt een natuurlijke affiniteit met IT en security. Tweakers-net zou zomaar je startpagina kunnen zijn en Reddit houdt je soms nét iets te lang wakker.
 • Je bent geïnteresseerd in vulnerabilities. Aanvallen zoals brute-forces zijn oud nieuws voor je en hacking en data-analyse vallen binnen je interesseveld.
 • Je bent analytisch sterk en kijkt op een kritische manier naar de complexe vragen van onze klanten.
 • Je drukt je makkelijk uit in Nederlands en Engels (onze klanten zitten namelijk overal), en bent goed in het beschrijven van je handelingen.
 • Je vindt het niet erg om in shifts te werken en sporadisch mee te draaien in de storingsdienst. Je hebt Rijbewijs B.
 • Je weet veel van netwerken. Je kent de werking van routers, switches en firewalls, en bent bekend met de concepten van een VPN of DMZ.
 • Je hebt een goede basiskennis van veelgebruikte OS'en (Windows, Mac, Linux).
 • Het OSI-model heeft voor jou geen geheimen en je bent bekend met protocollen als SSH, SSL, HTTP, SMTP en DHCP.

Welke kennis is mooi meegenomen?
Heb je deze kennis nog niet helemaal in huis, maar spreekt het je wel aan? Of ben je vierdejaars student en op zoek naar een uitdagende stageplek? Neem ook dan contact met ons op, want speciaal voor starters hebben we een mooi ontwikkelplan.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving WE ARE ON2IT!
Wij zijn een cyber security specialist en helpen organisaties in het slimmer beveiligen van hun IT-infrastructuur. Wij bieden specifieke IT-security die aansluit op de IT-infrastructuur, de groei en de IT-wensen van een organisatie. In onze strijd tegen cybercrime werken wij samen met toonaangevende security-partners en blijven we continu innoveren, 24/7 zijn wij on top-of-our-game.

IT-SECURITY IS ONZE PASSIE!
Wij willen organisaties helpen de juiste IT-security in het DNA van het netwerk te brengen. De juiste kennis en ervaring vormen daarbij de basis voor elk goed doordachte IT-security strategie. IT-security is onze passie. Om altijd een stap voor te blijven, blijven onze mensen zich ontwikkelen en zijn wij op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen.

WIE WIJ ZIJN:
Wij zijn trots: Wij zijn een Nederlands bedrijf, dat ook in het buitenland wordt erken als topspeler in de IT-securitymarkt (ON2IT heeft meerdere internationale Awards gewonnen).

Wij zijn aanpakkers: Is er een security incident bij een klant? Dan helpen we allereerst de klant, de rest komt daarna.

Wij gaan voor innovatie, dat is voor ons een must: Wij zijn nu al bezig met de IT-security vraagstukken van de toekomst, zoals de vraag wat de opkomst van Artificial Intelligence betekent voor de IT-security van onze klanten en hoe we daar op moeten anticiperen.

Wij willen het beste van het beste: Wij hebben op basis van onze jarenlange ervaring het ON2IT Security Framework ontwikkeld, ontwikkelen continu aan onze eigen applicaties en werken alleen met de beste leveranciers en producten om klanten het beste van het beste te kunnen bieden.

Wij zetten onze medewerkers én onze klanten centraal: Onze mensen zijn belangrijk, want zij zorgen voor onze klanten. Daarom zorgen wij goed voor onze mensen met gezonde verse lunches, continue opleidingen en een prettige werkomgeving.

Wij zijn no-nonsens: Wij zijn een informele organisatie met een no-nonsens cultuur.

WIJ ZIJN ON TO IT!

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Wat hebben wij te bieden?

• Een werkplek in een nieuw, hypermodern SOC met leuke, leergierige collega’s en management met veel technische kennis en ervaring.
• Een baan om trots op te zijn. Onze klanten beoordelen ons zeer positief, en jouw team speelt daarbij een cruciale rol.
• Een prima salaris dat met je meegroeit.
• Volop ruimte voor opleiding en ontwikkeling.
• Als je wil, een auto van de zaak.
• Uitgebreide mogelijkheden om te experimenteren met de nieuwste technologieën.
• Goede reiskostenvergoeding, bereikbaarheidstoeslag, pensioenregeling, gezamenlijke gratis lunch, periodieke activiteiten met je team of de hele organisatie, enz.
• A real American burger? We hebben ook een SOC in de Verenigde Staten, dus een internship in Dallas is zeker niet uitgesloten!

lees meer

Overige info Hoe ontdekken we of er een match is?
Om snel te weten of er een match is, hebben we een verkort recruitmentproces opgesteld:
 • Stuur je cv en motivatie op naar onze recruiter.
 • Word je uitgenodigd op kantoor? Dan heb je een introductiegesprek met de SOC Manager en ontmoet je je toekomstige buddy, die je zijn dagelijkse werkzaamheden laat zien.
 • Gaat het de goede kant op? Dan volgt een assessment om je analytische vermogen te toetsen.
 • Nog steeds een match? Dan ontvang je direct een aanbod!

Enthousiast geworden?
Bel of WhatsApp onze recruiter Syreeta via 06-1313 5134 als je meer wilt weten, of join onze Telegram Group als je alvast kennis wil maken met een aantal van je SOC-collega’s.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Syreeta Bos-van Amelsvoort
06-13 13 5 13 4
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Waardenburg Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Waardenburg