user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Enthousiaste en pro-actieve systeem- & netwerkbeheerder (24-40 uur) bij snelgroeiend bedrijf

in Breda

De Vegetarische Slager
  • De Vegetarische Slager
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract / Tijdelijk contract / Freelance
  • 24 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Deze spin in ons netwerk, woonachtig in/bij Breda, is binnen het team hét aanspreekpunt als het gaat om ICT-zaken en zorgt ervoor dat de eindgebruikers volledig gefaciliteerd worden in hun systeem- en netwerkgebruik.

Inhoud van de functie:
- Je bent de steun en toeverlaat voor je collega’s als het gaat om vragen of problemen binnen ons netwerk, soften hardware en (mobiele) telefonie.
- Je selecteert en implementeert nieuwe hard- en software en beheert ons volledige netwerk.
- Je bent verantwoordelijk voor het goed functioneren (en beveiligen) van onze systemen en het ondersteunen van de eindgebruikers.
- Je valt in het Facilitaire Team op de productielocatie Breda onder de Productie Manager (en je zal sporadisch/ op afroep aanwezig zijn in Utrecht en Den Haag).

lees meer

Functie-eisen Profiel:
Het is essentieel dat je past binnen het team van De Vegetarische Slager. Daarnaast:
- Ben je een Microsoft Certified Professional in bij voorkeur twee van deze categorieën: Server, Desktop en Applications en heb je al ervaring in systeem- & netwerkbeheer.
- draai jij je hand niet om voor het verhelpen van een storing en vind je het leuk om (letterlijk!) tot in alle hoeken en gaten van ons bedrijf te komen om daar oplossingen en verbindingen te maken.
- ben je het meeste te vinden op locatie in Breda, maar kan er ook vanuit het team Utrecht een beroep op je worden gedaan. Het is daarom belangrijk dat zowel Breda als Utrecht voor jou snel bereikbaar zijn en dat je een rijbewijs B hebt.
- heb je uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels en je technische kennis weet je goed om te zetten naar begrijpelijke taal, zodat ook de eindgebruikers je ‘verstaan’.
- heb je een relevante opleiding afgerond op ten minste MBO-niveau
- ken jij termen als: ‘Active Directory’ en ‘Domain Controller’, ben je goed bekend met Microsoft Office 365 en weet je alles over het beheren van een Windows Server met een Domein controller en file server.
- ben je mogelijk al bekend met het ERP-pakket Navision (Microsoft Dynamics).
- ben je net zo enthousiast over ons bedrijf als wij!

lees meer

Bedrijfsomschrijving De Vegetarische Slager biedt de nieuwste generatie vleesvervangers, met een bite, smaak en structuur die nauwelijks van vlees te onderscheiden zijn. De Vegetarische Slager is in 7 jaar tijd uitgegroeid van één Conceptstore in Den Haag naar meer dan 2500 verkooppunten verspreid over 15 landen waaronder Nederland, België, Duitsland, Noorwegen, Spanje en Portugal.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg