user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Technical Support Engineer

ICT Support
ProDVX Europe BV
  • ProDVX Europe BV
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving ProDVX is op zoek naar een Technical Support Engineer. In deze functie geef je technische ondersteuning aan ons internationale netwerk van distributeurs en resellers. Wij bieden een veelzijdige functie binnen een dynamische onderneming. De korte lijnen bieden je de gelegenheid om je eigen verantwoordelijkheid te nemen en initiatieven te tonen. Uiteraard word je hierbij begeleid en ondersteund door de organisatie.

Je taken en verantwoordelijkheden zijn als volgt:
- Communicatie met klanten voor het oplossen van technische problemen, analyseren en verduidelijken van klantverzoeken en de ondersteuning van het salesteam op technisch gebied.
- Communiceren met de R&D afdeling in Azië voor het vinden van oplossingen voor lopende klantverzoeken en het verbeteren van bestaande producten.
- Verantwoordelijk voortrainingen voor de ProDVX distributeurs, die zowel in het binnen- als buitenland gevestigd zijn.
- Uitvoeren van reparaties aan displays, garantiecontrole en vervaardiging van handleidingen.

lees meer

Functie-eisen - Een relevante technische opleiding op MBO+ / HBO met tenminste 3 jaar werkervaring
- Ervaring met AV / ICT systemen
- Kennis van Android is een pré
- Ervaring met PC systemen en netwerken
- Klantvriendelijk en servicegericht ingesteld
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving ProDVX is fabrikant van hoogwaardige ICT en AV-producten voor de zakelijke markt. Onze producten, zoals Professionele Tablets, Panel PC's, Touch Monitoren en Box PC's worden vanuit de vestiging in Den Bosch wereldwijd afgezet en gebruikt voor Instore Communicatie, Digital Signage en tal van Kiosk toepassingen.

Wij zijn een dynamisch, succesvol en innovatief bedrijf dat momenteel een sterke groei doormaakt en hebben een ambitieuze en professionele bedrijfscultuur. Onze organisatie heeft veel potentie en zit vol met gezonde groeiambitie en wij zijn zodoende ook op zoek naar professionals met dezelfde drive.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Technical Support Engineer
Score: 7.5
Stemmen: 26

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Den Bosch