user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature PHP/MySQL programmeur met enige ervaring - doorontwikkeling webwinkel software

in Utrecht

Shoppagina
 • Shoppagina
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Samen met 2 andere programmeurs zorg je voor uitbereiding en doorontwikkeling van de webshop software van Shoppagina. De software is in huis ontwikkeld en op basis van PHP/MySQL. Het team bestaat totaal uit 7 personen: 2 voor de support, 1 tekstschrijver, 2 programmeurs en 2 marketeers/overig. Ook de server infrastructuur is in eigen beheer opgezet op basis van VPS.

Op kantoor heerst een informele werksfeer en is er altijd de gelegenheid gebruik te maken van de voetbaltafel of een spelletje te doen op de oude game-consoles. Elke vrijdag om 16:00 gaat de productiviteit ernstig omlaag en is er tijd voor een drankje in de algemene ruimte samen met 2 leuke en jonge bedrijven die op dezelfde verdieping zitten.
 

lees meer

Functie-eisen Voldoende ervaring met: Nice to have:
 • Ervaring in vim
 • Docker, docker swarm
 • Shell scripting
 • Commandline git
 • Mootools

lees meer

Bedrijfsomschrijving Shoppagina levert sinds 2009 online webwinkelsoftware voor de startende webwinkelier. Vanaf € 9,50 per maand kan men een eigen webwinkel beginnen. Alle gangbare betaalmethodes evenals koppelingen met verschillende diensten zoals verzendpartijen en vergelijkingssites zijn geïntegreerd om het voor de klant zo makkelijk mogelijk te maken. Deze software is volledig in eigen beheer ontwikkeld.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.200 - € 2.800 p/m

+ gratis lunch
PHP/MySQL programmeur met enige ervaring - doorontwikkeling webwinkel software
Score: 7.8
Stemmen: 21

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Utrecht