user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Starter Software Ontwikkelaar, LAMP, Den Haag

in Den Haag

Sensornet
  • Sensornet
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract / Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Onze klanten hebben jouw hulp nodig! Railvervoerders, universiteiten en bewoners vragen ons om te meten. Elke dag tientallen miljoenen metingen van geluid en trillingen van honderden plekken. Een slimme mix van deze metingen, data uit andere bronnen én jouw programma’s maken het tot waardevolle informatie. Overzichtelijk en actueel gepresenteerd op internet. Zodat onze klanten kunnen doen waar zij goed in zijn!
 
Jij ziet constant nieuwe mogelijkheden. Het kan altijd slimmer, beter, logischer. Net zo snel als de data die bij ons binnenkomt, zet jij weer wat nieuws neer. Van een software die de metingen in het veld daadwerkelijk uitvoert tot patroonherkenning om van meetdata informatie te maken en alles daar tussen in. Met jouw perfectionisme, nette manier van werken en gedrevenheid bereik jij de hoge kwaliteit die wij aan onze klanten leveren. Kun je omgaan met veel vrijheid in je functie en heb je aan half woord genoeg? Dan is onze vacature iets voor jou.
 
 

lees meer

Functie-eisen
  • HBO werk- en denkniveau
  • Liefst 2 jaar ervaring in een open source Unix-omgeving
  • Ontwikkelervaring met Linux, Apache, MySQL, PHP, Perl, Python en C
  • Analytisch talent, flexibele houding, perfectionistisch en zelfkritisch

lees meer

Bedrijfsomschrijving Sensornet is een klein bureau dat gespecialiseerd is in langdurige, betrouwbare metingen en de vertaling van resultaten tot effectieve informatie voor iedereen.

Laat de feiten spreken
Wij denken dat heldere informatie vanuit betrouwbare metingen voor de woon- en werkomgeving ieder blij maakt.

Knelpunten in de leefomgeving kennen verschillende belanghebbenden: de bron van hinder, mensen die gehinderd worden en de overheid die normen stelt en deze handhaaft. Het is uiteindelijk in ieders voordeel als er heldere, gedeelde informatie is over de situatie: een fundament voor een duurzame relatie met elkaar.

Zorgt voor helderheid, voor iedereen!
Duurzaam en betrouwbaar beleid is gebaseerd op verifieerbare feiten en doet daarmee recht aan alle belangen.

De bron van eventuele hinder heeft veelal een nuttige functie in de samenleving, bijvoorbeeld vervoer, bouw, productie of ontspanning. Sensornet kan met realtime metingen helderheid geven waar grenzen liggen, of waar processen optimaal bestuurd kunnen worden. We brengen in beeld of met minder maatregelen hetzelfde of zelfs een beter resultaat bereikt wordt. Vaak kan veel hinder voorkomen worden met beperkte maatregelen die volgen uit helder inzicht. Zo’n reductie levert goodwill op bij de gehinderden en de overheid.

Gehinderden voelen zich niet altijd serieus genomen in wat zij ervaren. Met metingen van Sensornet wordt informatie duidelijk en objectief vastgelegd; daar kan niemand omheen. Gehinderden kunnen dan samen met de veroorzaker of de overheid aansporen tot een verbetering van de situatie. Hoeveel geluid was er vannacht en hoe lang duurde het eigenlijk? Welke pieken komen er voor en hoe vaak?

De beste sensoren, de slimste algoritmen
Wij leveren nauwkeurig gemeten waarden van de relevante bron. Voor iedereen direct inzichtelijk op hoofdlijnen en tegelijk transparant tot op detail niveau.

Langdurig en permanent meten sluit toevalligheden uit en maakt tendensen helder. Automatische analyses en rapportages zorgen ervoor dat vanuit de grote hoeveelheid aan gegevens de relevante onderdelen worden samengevat tot informatie en bovendien betaalbaar blijft. De website maakt het mogelijk om informatie snel overal toegankelijk te maken.

Sensornet ontzorgt voor het hele project: de installatie, het onderhoud, het beheer en de ontmanteling. De resultaten zijn real-time inzichtelijk; duidelijk, transparant en helder.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Wij bieden je een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden, zoals een 13e maand, collectieve winstdeling, collectieve pensioenregeling en een flexibel systeem waarmee je bijvoorbeeld extra reiskostenvergoeding of extra vakantiedagen kunt verkrijgen.

lees meer