user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Medior PHP back-end developer omgeving s-Hertogenbosch

Back-end (Web)DeveloperPHP
Atlantis Financiers N.V.
 • Atlantis Financiers N.V.
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract / Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Als organisatie bieden wij financieringsoplossingen voor MKB bedrijven in Nederland en België.
In onze online portal kunnen onze (potentiële) klanten een financiering aanvragen, daarnaast kunnen wij deze aanvragen beheren in de back-office en waar nodig actie ondernemen. Zo moet je denken aan automatische notificaties, gestructureerde rapporten en het leggen van koppelingen met diverse (financiële) pakketten. Dit is een zeer veelzijdig portal, waar elke dag nieuwe functies bij komen om deze nog optimaler te maken. Daarbij staat security in onze sector ook hoog in het vaandel en werken wij hard aan het verder automatiseren zoals het toepassen van algoritmes en het ontwikkelen en werken met machine learning.

Naast het aanbieden van financieringsoplossingen werken we hard om kredietinformatieprovider te worden. Zo houden we ons bezig met big data en indexeren we op landniveau bedrijven om deze vervolgens te scoren op kredietwaardigheid. 

Waarom werken als IT-er bij Atlantis Financiers;
 • Zelfstandig werken en in teamverband.
 • Jouw input is van groot belang.
 • Gezamenlijk beslissingen nemen, geen harde deadlines.
 • Ruimte voor experimenteren met nieuwe technieken, tools en talent.
 • Er zijn korte lijnen, waardoor er een informele sfeer is.  
Heb jij een passie voor web development? Spreekt het je aan om te werken in een flexibele omgeving waar jouw input van groot belang is? Wil je jezelf ontwikkelen en de kennis die je opdoet gebruiken voor onze software? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn!

Voor ons ontwikkelteam zijn we op zoek naar een enthousiaste back-end ontwikkelaar pur sang.

lees meer

Functie-eisen Wij zijn op zoek naar iemand die uitdagingen niet uit de weg gaat, en het leuk vindt om handmatige taken te automatiseren en te optimaliseren. Een WO of hbo-achtergrond heeft de voorkeur, maar geen vereiste. Wanneer je geen WO of hbo-achtergrond hebt, maar wel een master bent in back-end web development, solliciteer dan snel!

Wij zijn op zoek naar een iemand met het volgende profiel;
– Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als PHP developer;
– Je hebt basiskennis van het framework Symfony;
– Je hebt basiskennis van HTML5, CSS3 en Javascript;
– Ervaring met Python, Java of C# is een pre;
– Ervaring met Sass of Bootstrap is een pre;
– Het leren van nieuwe talen en/of technieken zie je als een uitdaging!

Herken jij jezelf in bovenstaande en ben je een teamplayer, maar kun je ook goed zelfstandig werken dan zal deze baan goed bij jou passen!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving Atlantis Financiers is een ervaren financier voor het MKB. We bekijken in welke vorm een lening het beste bij een bedrijf past, echter durven wij meer risico’s te nemen dan de gemiddelde financier. Hierdoor zijn er vaak meer mogelijkheden dan normaal. Tevens zijn wij naast het financieren, ook gespecialiseerd in factoring.

We zijn ervaren op financieel én juridisch vlak, hierdoor kunnen wij onze klant een breed scala aan dienstverlening aanbieden. Onze klanten hoeven doelen niet meer vooruit te schuiven, Atlantis Financiers helpt graag om doelen op korte termijn te kunnen realiseren.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Aantal uur per week 40 uur p/w
Eventueel de mogelijkheid om af en toe thuis te werken
Medior PHP back-end developer omgeving s-Hertogenbosch
Score: 7.2
Stemmen: 50

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Bosch