user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Enthousiaste Hardware Engineer met een passie voor Mobile Computing in de omgeving Breda

in Bosschenhoofd

 • QMOSS BV
 • Autodidact of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract / Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving De mobiele apparatuur waarop wij service verlenen worden gebruikt door medewerkers van defensie, politie, brandweer, zorginstellingen, installateurs, magazijnen, transporteurs, openbaar vervoerbedrijven… kortom, door professionals die op hun werkplek en onder alle omstandigheden al lopend, staand of rijdend hun werk moeten kunnen doen. Het betreft professionele apparatuur zoals die onder andere door ons zusterbedrijf Go4mobility verkocht worden. (Zie www.go4mobility.eu voor meer informatie betreffende de apparatuur)

Wat je gaat doen?
Als Service & Support Engineer word je door ons opgeleid tot product deskundige. Dit houdt in dat je uitgebreid kennis opdoet van Identificatie technieken zoals RFID, Barcodes, Chipcard readers maar ook van communicatie dragers als 4G LTE, WiFi, Bluetooth en GPS. Je wordt binnen team het aanspreekpunt voor onze klanten en helpt onze klanten met het beantwoorden van vragen en inrichten van nieuwe wensen. Hiervoor gebruik je ook ons klantportaal om het overzicht voor klanten actueel te houden.

Waaruit bestaan je werkzaamheden?
Planning: Het begint met het lezen van alle binnengekomen e-mails. Deze worden in de dagelijkse planning opgenomen om behandeld te worden. De e-mails kunnen bestaan uit antwoorden van de buitenlandse fabrikanten, of vragen van klanten over technische problemen met de producten. Vervolgens wordt er gekeken naar de openstaande reparaties. Welke hebben er prioriteit en passen de openstaande reparaties nog in de planning van deze dag? De reparaties met een prioriteit status worden hoog in de planning gezet en als er nog tijd over is, worden de overige reparaties er ook bij geplaatst.
Support: Nu de planning voor de dag is opgemaakt, kan er worden begonnen met het beantwoorden van alle vragen met behulp van de fabrikant. Dit wordt volledig geregistreerd in de QMOSS support portal zodat er een historie en Knowledge Systeem wordt opgebouwd. Indien er problemen zijn waar je niet aan uit komt, kan er geschakeld worden met het R&D van de fabrikant. Wellicht hebben zij nog een oplossing of kunnen zij op basis van de door jou verstrekte gegevens en testresultaten een oplossing maken.
Reparatie: Als de support vragen zijn beantwoord, gaan we door met het repareren van de producten. Na het analyseren van het probleem, maak je een offerte op voor het repareren van het product. Zodra de klant goedkeuring heeft gegeven, zal de reparatie beginnen. Het volledige proces van de reparatie wordt bijgehouden in het reparatie portaal van QMOSS, die zelf is ontwikkeld en volledig aan de wensen van QMOSS is aangepast.
Voorraadbeheer: Om een goede doorlooptijd te garanderen, worden de reserve onderdelen goed in de gaten gehouden. Het beheer hiervan zal ook onderdeel zijn van het takenpakket.

Alle taken opgesomd
 • Technische support aan klanten via de mail, telefoon,
 • Technische support op afstand middels onze MDM oplossing en af en toe ook op locatie
 • Reparaties van rugged smartphones, handhelds en tablets
 • Testen van nieuwe apparatuur op betrouwbaarheid
 • Voorraadbeheer
 • Rapportages aanmaken
Kortom, je werkzaamheden zullen breed variëren en is het belangrijk dat gestructureerd en georganiseerd te werk gaat. Een degelijke planning is daarom belangrijk om het overzicht te behouden.

lees meer

Functie-eisen Wat wij vragen?
 • Afgeronde MBO opleiding met exacte vakken
 • Goede communicatievaardigheden
 • Een enthousiaste houding tegenover onze klanten
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift aangevuld met goede beheersing van de Engelse taal. Duits is een pré.
 • Een sterke technische inzicht
 • Goede organisatorische vaardigheden
 • In het bezit van je rijbewijs, of hiermee bezig

lees meer

Bedrijfsomschrijving QMOSS BV, onderdeel van de PGQ group, is een toonaangevend service center van mobiele professionele hardware, gevestigd in Bosschenhoofd op Breda International Airport. Wij leveren hardware support aan een breed scala van bedrijven.

Binnen ons bedrijf heerst een informele werksfeer met uitstekende teamspirit. Het verschil binnen de branche willen wij maken door een zeer betrokken, betrouwbare en klantgerichte service-partner te zijn voor onze klanten.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg