Vacature Junior Systeembeheerder met ervaring in front-end web development - Rotterdam Centrum

Rotterdam

Blauw Research
 • Blauw Research Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ben je op zoek naar een volgende uitdaging in je carrière en help jij je andere collega's uit de brand vanuit de helpdesk? Spreekt het jou aan om je te verdiepen in werkplekbeheer en in de Cloud samen met het ICT-team? Dan is deze functie van Junior Systeembeheerder bij Blauw Research echt iets voor jou!

Je bent een Junior Systeembeheerder die zichzelf graag verder wilt ontwikkelen. Bijvoorbeeld omdat je als Werkplekbeheerder of als Helpdeskmedewerker toe bent aan meer uitdaging en vrijheid. Van nature neem je zelf de verantwoordelijkheid, ben je betrokken en pak je acties graag zelfstandig op. Het is jouw ambitie om de situatie, de systemen, of de hulp die je biedt altijd te verbeteren! 
 
Vervolgens word je bij Blauw Research opgenomen in het hechte ICT-team. Zij zijn dan ook de collega's waar je veel mee samen werkt en de IT-diensten die jullie aan Blauw leveren mee afstemt. Samen maken jullie onderdeel van de support-afdeling uit. Jij bent dan ook degene die de andere Blauw-collega's verder helpt door hun vragen te beantwoorden en alert te blijven op ontwikkelingen en vernieuwingen waardoor iedereen vooruitgang kan boeken. De IT-diensten en de infrastructuur zijn dus niet alleen goed te gebruiken voor de eindgebruikers, je zorgt er ook voor dat het altijd beheersbaar en veilig blijft. 

“Als Junior Systeembeheerder ben je een onverschrokken aanpakker die vernieuwing omarmt, het beste in een ander naar boven haalt en het doel voor ogen houdt ” 

Wat ga je doen?
 •  Beheer van de helpdesk, Je ondersteunt gebruikers met hardware- en softwareproblemen;
 • Werkplekbeheer, zoals storingen verhelpen, nieuwe endclients uitrollen en deze up to date houden;
 • Je verdiepen in en werken met de Cloud. Bij Blauw werken we eigenlijk altijd al zowel op locatie als op afstand. Het verder decentraliseren van IT-diensten is daarom iets wat ons daar alleen maar bij gaat helpen;
 • Account gerelateerde taken, zoals het aanmaken en verwijderen van e-mailadressen en accounts
 • Ondersteunen in het gebruik van softwarediensten en daar aanpassingen in aanbrengen. 

lees meer

Functie-eisen Wij hebben een perfecte match als: 
 • Je minimaal twee jaar eerdere werkervaring opgedaan hebt als werkplekbeheerder of ervaring hebt met werkplekbeheer en systeembeheer;
 • Je ervaring hebt met front-end web development en diverse software. Ervaring met NodeJS, JavaScript, HTML, CSS, R of AFAS is een pré.
 • Je de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst in woord en geschrift;
 • Je bent proactief en neemt graag zelf de verantwoordelijkheid in werkzaamheden en in wat je wilt leren.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Salarisinformatie Bruto € 2.100 - € 2.600 p/m

Begin schaal bij €2.100,- bij een werkweek van 40 uur. Plek op de schaal is afhankelijk van werkervaring en kennis.
Aantal uur per week 32 - 40 uur p/w
In overleg
Overige info Voor je harde werk belonen we je graag door: 

Een dynamische functie en een uitdagende werkomgeving. Zo is ons moderne kantoor gevestigd op de Coolsingel, met uitzicht op het Stadhuisplein. Bij Blauw Research hebben we een mega terras waarop je kan werken, lunchen, koffiedrinken en zelfs sporten. Wij houden van gezelligheid: zo organiseren we bootcamps, gezellige borrels/ feestjes en hebben we een gezamenlijke lunch die in de vorm van een lopend buffet voor je klaarstaat. Ook wordt er fanatiek tafelvoetbal gespeeld! In de huidige 1,5 meter situatie blijven we op afstand via allerlei digitale ontmoetingen nauw bij elkaar betrokken.

Bij Blauw Research heb je altijd de vrijheid om zelf te bepalen waar en wanneer je werkt. Op dit moment werkt iedereen die dat kan vanuit huis. Een aantal werkzaamheden van een ICT'er vinden op kantoor plaats. Denk bijvoorbeeld aan onderhoudswerkzaamheden en daarom werk je in overleg met je team af en toe op kantoor .
Hebben wij een match? 
Als je ervan overtuigd bent onze nieuwe Junior Systeembeheerder te zijn, ontvangen we graag je cv en motivatiebrief. Reageren kan via de knop ‘solliciteren' onderaan deze vacaturetekst. 

Alle sollicitanten ontvangen a.s. dinsdag 26 januari bericht over hun sollicitatie. Wanneer we je uitnodigen voor een verdere kennismaking, vindt het digitale kennismakingsgesprek plaats op donderdag 28 januari.  De volgende sollicitatieronde bestaat uit een vervolggesprek welke plaats gaat vinden op dinsdag 2 februari. We willen jullie graag vragen rekening te houden met bovenstaande data. 

Uiterste sollicitatiedatum: 24-01-2021
Werkniveau: Middelbaar Beroepsonderwijs
Werkervaring: 2-3 jaar

Voor meer informatie of bij vragen kun je je richten tot HR Adviseur Diana Herrewijnen (010 – 4000 900). 

We komen graag zelf in contact met onze nieuwe collega; acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt dan ook niet op prijs gesteld.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Blauw is een toonaangevend onderzoeksbureau waar je werkt in een uitdagende omgeving en samenwerkt met professionele, enthousiaste en ambitieuze collega’s. Je krijgt de ruimte om je kennis verder uit te diepen en de vrijheid om je eigen route naar succes te kiezen.

Bij Blauw dagen wij elkaar elke dag uit om het morgen weer beter te doen, omdat we weten dat er voor opdrachtgevers grote belangen op het spel staan. We zijn nieuwsgierig en verkennen graag de wereld om ons heen. We zijn trots op ons werk en hebben de kennis en de tools om klanten te helpen kansen te ontdekken en succesvol te worden.

De cultuur van Blauw kenmerkt zich door ondernemerschap wat zich laat zien in de vrijheid en zelfstandigheid waarmee jij je eigen werkzaamheden oppakt. Verantwoordelijkheid voor je eigen werkzaamheden, maar ook verantwoordelijk om collega’s in te schakelen waar nodig. Samen kom je namelijk tot het beste resultaat en realiseren we met elkaar positive change.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Helpdesk Medewerker 2e Lijns in Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Rotterdam