user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Contactgegevens

Hogeschool Leiden https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/7778/d31ef1a523a1596678c21c5e5d0d8334/
Zernikedreef 11
2333CK Leiden Zuid-Holland NL

0648134015
Hogeschool Leiden
Score: 8.9
Stemmen: 57

Hogeschool Leiden

Zernikedreef 11, Leiden

Hogeschool Leiden
  • Hogeschool Leiden
  • Leiden
  • > 250 medewerkers
  • 0648134015

Hier staan wij voor
Hogeschool Leiden is een open en toegankelijke hogeschool waar studenten de ruimte hebben eigen keuzes te maken. Bij onze hogeschool staan we voor kwaliteit en bieden we goed en inspirerend onderwijs. Centraal in onze aanpak staat het binden en boeien van studenten, om te zorgen dat studenten gaan leren en blijven leren. In onze opleidingen besteden we aandacht aan persoonsvorming, het stimuleren van maatschappelijke verantwoordelijkheid en duurzaamheid en de ontwikkeling van interculturele en internationale en multiculturele competenties.

Vijf beloftes
Onze ambities voor de komende jaren hebben we vertaald in vijf beloftes aan onze studenten, het werkveld en aan elkaar. We:
kennen de student, de student kent ons;
helpen de student actief en voltijds te studeren;
verzorgen goed beroepsonderwijs in, met en voor het werkveld;
zijn een leergemeenschap: iedereen doet ertoe, hoort erbij, bouwt mee en draagt bij;
zijn een goed georganiseerde hogeschool.

Deze vijf beloftes drukken kernachtig uit wat we belangrijk vinden, waar we aanvullend aan werken en waar we ons op willen laten aanspreken. Ze geven richting aan ons handelen, individueel en collectief, onze werkwijzen, de manier waarop we samenwerken en de manier waarop we de hogeschool organiseren.

Actief en voltijds
We leren studenten echt te leren en brengen ze een open leerhouding bij. We dagen studenten uit het beste uit zichzelf te halen en zich maximaal te ontwikkelen. We stimuleren studenten actief en voltijds te studeren en minimaal 32 uur per week aan hun studie te besteden. We doen recht aan de diversiteit in onze studentenpopulatie. We bieden studenten die naast of binnen de studie een extra uitdaging zoeken en aankunnen verschillende mogelijkheden.

Persoonlijk contact
We zijn een leergemeenschap, waar mensen zich thuis en veilig voelen en waar de menselijke maat en persoonlijk contact centraal staan. Iedereen doet ertoe, hoort erbij, bouwt mee en draagt bij. We zorgen dat elke student en medewerker zich ongeacht zijn of haar afkomst thuis en veilig kan voelen. We hebben aandacht voor diversiteit en multiculturaliteit en gaan actief met elkaar in gesprek over wat de verschillende waarden en perspectieven van onze studenten en medewerkers betekenen.

Onderzoekend en ondernemend vermogen
Met ons onderwijs en onderzoek en onder andere met onze profilering op de themas jeugd, gezondheidszorg, Life Sciences ėn de verbinding met de regio sluiten we aan bij de behoeften en ontwikkelingen in de regio en de regionale economische agenda. We spelen actief in op vragen van en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, in de samenleving en in de regio. Dat doen we door professionals op te leiden, die beschikken over vakkennis en generieke vaardigheden. Professionals met lerend, onderzoekend en ondernemend vermogen, die met andere professionals kunnen samenwerken aan complexe vraagstukken en die blijven leren om hun kennis en vaardigheden actueel te houden. Het werkveld is actief betrokken bij de vormgeving en uitvoering van ons onderwijs. Praktijkgericht onderzoek neemt een belangrijke plaats in binnen onze opleidingen.

Werken bij Hogeschool Leiden? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
4 vervulde ICT vacatures
Hogeschool Leiden zoekt: Docent Informatica, Interactie-technologie (0,8 fte – 1,0 fte) (vervuld)
Hogeschool Leiden Faculteit Science & Technology De opleidingen van de faculteit Science & Technology worden verzorgd door de opleidingen Applied Sciences, Informatica, en het ..
Hogeschool Leiden zoekt: Docent Informatica (0,8 fte – 1,0 fte) (vervuld)
Hogeschool Leiden Faculteit Science & Technology De opleidingen van de faculteit Science & Technology worden verzorgd door de afdelingen Applied Sciences, ICT, en het Middelbaar ..
Hogeschool Leiden zoekt: Junior Docent Informatica (0,8 fte – 1,0 fte) (vervuld)
Hogeschool Leiden Faculteit Science & Technology De opleidingen van de faculteit Science & Technology worden verzorgd door de afdelingen Applied Sciences, ICT, en het Middelbaar ..
Hogeschool Leiden zoekt: ervaren Business Intelligence Specialist voor ICT (1,0 fte) (vervuld)
Hogeschool Leiden De functie van BI-specialist is een recent toegevoegde functie binnen de Hogeschool en biedt de komende tijd uitdaging en interessant werk. Hiërarchisch valt de functie onder..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Leiden