Vacature CRM Support Engineer

Vacature Oosterhout

Support Engineer
Bluedesk CRM
  • Bluedesk CRM Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Heb je een afgeronde opleiding (bedrijfskundige) informatica of technische bedrijfskunde en ben je toe aan je tweede stap? Dan hebben wij een leuke functie voor je!
Vanuit je rol als CRM Support Engineer vervul je een rol binnen onze Service Studio en sta je in nauw contact met de verschillende rollen in onze organisatie zoals support, ontwikkeling en consultancy. Kort om, de ideale plek om je verder te ontwikkelen binnen onze organisatie!
Klinkt dit nou als muziek in de oren voor jou? Lees dan verder!

Van start bij Bluedesk CRM
Daar ga je dan, op weg naar de eerste werkdag bij Bluedesk CRM. Geen zorgen, je wordt met open armen ontvangen om vervolgens het sociale en gezellige Bluedesk team te ontmoeten. Bij je start schuif je aan te midden van het Service Studio Team. Dankzij de fijne omgeving voel je je meteen op je plek en ben je klaar om van start te gaan! Jij krijgt jouw eigen persoonlijke inwerktraject, wat wordt afgestemd op je kennisniveau. Als CRM Support Engineer gaan wij jou opleiden tot volwaardig IT-professional; niet alleen de techniek maar ook de soft skills van IT komen aan bod.

De eerste werkdag was al erg leerzaam en dankzij de gezellige en ambitieuze collega’s ga je met veel enthousiasme naar huis. Vol vertrouwen doorloop jij je inwerkperiode. Hier zal je ervaren dat goede support leveren voor CRM-software eigenlijk nooit ophoudt en heel uitdagend is; elke klant heeft specifieke vragen en wensen. Snel daarna ga jij jouw eigen CRM-klantomgevingen beheren want daar leer je immers het meest van.
Kan je de klant al helpen? Jazeker! Dit kan door ze tips & tricks te geven over het functionele gebruik van CRM.

Daarnaast krijg je nóg meer toegevoegde waarde wanneer je gebruikerswensen en knelpunten gaat inventariseren, analyseren en classificeren; daarmee geef je de aanzet voor optimalisatieprojecten waarin we je stap-voor-stap steeds meer laten meewerken. Daar komt de technische invulling van IT bij kijken zoals het uitvoeren van migraties en het configureren van nieuwe functionaliteiten. Om je te laten ervaren hoe het is om als Implementatieconsultant te werken, ga je ook ons Salesteam ondersteunen bij de voorbereiding van productpresentaties.

lees meer

Functie-eisen Wat moet je hiervoor kunnen?
Werkzaam zijnde bij Bluedesk CRM maak jij gebruik van al jouw vaardigheden. Met jouw analytisch vermogen beheer je op hoog niveau de klantomgevingen. Ook laat je elke dag zien dat je zelfstandig en methodisch bent. Is er een probleem? Geen stress met een goede methode lossen jij en het Bluedesk-team dit op! Hierbij is het natuurlijk ook belangrijk dat je jouw communicatie skills gebruikt. Bovendien komen er ook weleens klanten over de vloer. Maar dit is geen probleem voor jou omdat je er representatief uitziet. Belt een Engelssprekende klant voor hulp? Dit is geen obstakel en je helpt de klant met enthousiasme. Deze functie is ideaal voor een zelfstandige professional die zich breed willen ontwikkelen in een professionele, ambitieuze en groeiende organisatie.

Het is zeker een voordeel als je al ICT-affiniteit hebt, bijvoorbeeld in de rol van systeembeheer of applicatie specialist. CRM affiniteit zoals enkele jaren ervaringen met het beheer en onderhoud van CRM, zou natuurlijk een enorme pre zijn! Belangrijk voor ons is zeker ook servicegerichtheid.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Handig om te kunnen: Duits
Bedrijfsomschrijving Bluedesk CRM in Oosterhout is een gedreven, no-nonsense project- en adviesorganisatie. We richten ons op het optimaliseren van commerciële processen middels de selectie en implementatie van innovatieve CRM software. Sinds de oprichting zijn we uitgegroeid tot een vast team van 18 medewerkers.

Wij opereren op het snijvlak van ICT en business zowel op nationaal als internationaal niveau, bij toonaangevende klanten. Bluedesk CRM is business partner van Salesforce en Aurea.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Contactpersoon Mevr. Rutten
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Oosterhout Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Oosterhout