Vacature PHP-programmeur, applicatieontwikkelaar 15 trein minuten van Amsterdam, Hilversum en Almere.

Vacature Weesp

PHP Programmeur
Advanced CRMMail Technology bv
 • Advanced CRMMail Technology bv Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract / Tijdelijk contract / Freelance
 • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Functie, taken en verantwoordelijkheden
Als applicatie engineer maak je deel uit van een team jonge IT’ers en ben je mede-verantwoordelijk voor het gehele ontwikkelproces; van meedenken over nieuwe functionaliteiten tot en met het daadwerkelijk implementeren daarvan. Ook het maken van uren schattingen en planningen horen daarbij. Daarnaast review je het werk van collega’s en test je, bij voorkeur geautomatiseerd, je werk uitvoerig. Naast de iConneqt-applicatie onderhoudt en ontwikkel je ook aan integraties met web-applicaties van derden.(webshops, boekingssystemen, CRM- eboekhoudsystemen, etc).

Groeipad
Je krijgt een zelfstandige functie met daarin een (snel) groeipad. De eerste stap rapporteer aan de CEO. De volgende stap hangt helemaal van jou af.

lees meer

Functie-eisen Competenties
Je hebt een afgeronde WO, HBO of MBO4  opleiding informatica.Je hebt een proactieve, meedenkhouding, je denkt in kansen en niet in bedreigingen.
Je vindt het leuk met collega’s te werken en soms aan te sturen, je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
Je hebt affiniteit met marketing en e-commerce processen en je hebt praktijkervaring met de basistechnologie van onze ontwikkelomgeving:
 • PHP 5.5/7+ (minstens een paar jaar).
 • Javascript, jQuery (minstens een paar jaar)
 • Object georiënteerd ontwerpen en ontwikkelen.
 • MVC, MVVM (KnockoutJS).
 • MySQL.
 • HTML, CSS, Less.
 • Agile projectmanagement
 • Issue management
 • Unittesting (PHPUnit)
 • Git versiebeheer

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels
Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Wij zijn een relatief kleine informele, snelgroeiende organisatie van gedreven mensen, werkend voor kleine en grote toonaangevende bedrijven. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 30 jaar. Een combinatie van marketing en IT-geschoolde specialisten. We zijn een netwerkorganisatie, veel is uitbesteed, we werken intensief samen met verschillende technologie partners. Programmeren doen we in huis en voor speciale projecten werken we samen met externe partijen in Nederland en daarbuiten. Tevreden klanten en technologische innovatie is een rode draad.

We willen onze gebruikers online tools bieden die eenvoudig zijn in het gebruik, maar uiterst krachtig en onderscheidend zijn in de groeiende de wereld van e-commerce en marketing automation. Vele bedrijven als retailer Zeeman, Traveldeal, Mart Visser, Gamebasics, maar ook studenten- en sportverenigingen, en cultuur instellingen werken met iConneqt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Salaris, flexibiliteit
Het salaris is marktconform, aangevuld met interessante bonusregeling gebaseerd op het succes van de organisatie.(en die is er!) We zijn flexibel. Sommige mensen werken soms thuis, komen later en gaan later weg. Af en toe thuis werken geen probleem!
Kortom, we zijn flexibel en gaan ervan uit dat jij dat ook bent.

lees meer

Aantal uur per week 36 uur p/w
We zijn flexibel.
Overige info We zitten aan het station van Weesp, 15 trein minuten van Amsterdam, Hilversum en Almere. Parkeren is geen probleem. Meestal lunchen we met elkaar of soms duiken we even het terras op aan het water van mooi oud Weesp.
Contactpersoon Anouk Zwart
0203080645
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Weesp Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Weesp