user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Junior ICT support medewerker, aan het NS-station in Weesp, 10 minuten van Amsterdam en Almere

ICT Servicedesk Medewerker
Advanced CRMMail Technology bv
 • Advanced CRMMail Technology bv
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Het gaat om de ondersteuning van de gebruikers van het innovatieve Nederlandse online platform voor emailmarketing en marketingautomation iConneqt.
In de functie van Junior Software Support medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten bij vragen over het gebruik van het platform en bij technische ondersteuning. Omdat het platform zoveel mogelijkheden heeft, gaan de meeste vragen over het gebruik en eventuele nieuwe wensen. Je bent daarnaast intermediair tussen onze IT-afdeling en de klanten. Wanneer de klant een support vraag heeft werk je samen met de klant en de IT-collega’s om het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen of een kans te realiseren. Tevens geef je advies om problemen in de toekomst te voorkomen. Je signaleert eventuele verkoopkansen voor het leveren van aanvullende software licenties of consultancy en speelt deze door aan je sales collega’s. Je beschikt over de juiste technische- en analytische vaardigheden en een flexibele werkhouding!

lees meer

Functie-eisen Startende HBO-er of MBO+ - werk en denkniveau met een afgeronde ICT opleiding en de ambitie om zichzelf verder te ontwikkelen.
 • Goede communicatieve vaardigheden.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als in geschrift.
 • Kennis en ervaring met databases, CRM en emailsystemen is geen must, maar natuurlijk wel een pre.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een relatief kleine informele, snelgroeiende organisatie van gedreven mensen, werkend voor kleine en grote toonaangevende bedrijven. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 30 jaar. Een combinatie van marketing en IT-geschoolde specialisten. We zijn een netwerkorganisatie, veel is uitbesteed, we werken intensief samen met verschillende technologie partners. Programmeren doen we in huis en voor speciale projecten werken we samen met externe partijen in Nederland en daarbuiten. Tevreden klanten en technologische innovatie is een rode draad.

We willen onze gebruikers online tools bieden die eenvoudig zijn in het gebruik, maar uiterst krachtig en onderscheidend zijn in de groeiende de wereld van e-commerce en marketing automation. Vele bedrijven als retailer Zeeman, Traveldeal, Mart Visser, Gamebasics, Groupdeal, Goossens meubelen, maar ook studenten- en sportverenigingen, en cultuur instellingen werken met iConneqt.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Goed salaris & flexibel en interessant werk
Het salaris is prima, eventueel later aangevuld met interessante bonusregeling gebaseerd op het succes van de organisatie.(en die is er!) Je hebt de optie om door te groeien naar consultant, account manager. Of misschien wordt je- gezien je studie- wel je enthousiast over het werken aan de groei het platform.
We zitten aan het station van Weesp, 15 trein minuten van Amsterdam, Hilversum en Almere. Parkeren is geen probleem. Meestal lunchen we met elkaar of soms duiken we even het terras op aan het water van mooi oud Weesp.

lees meer

Junior ICT support medewerker, aan het NS-station in Weesp, 10 minuten van Amsterdam en Almere
Score: 7.0
Stemmen: 32

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Weesp