Vacature Projectmanager ICT complexe IT projecten omgeving Den Haag

in Den Haag

NLO
  • NLO
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 38 - 40 uur p/w
Functieomschrijving In deze functie ben je verantwoordelijk voor een effectieve en efficiënte besturing, inrichting, voortgang en oplevering van complexe ICT projecten. Je draagt zorg voor een optimale aansluiting van de informatiesystemen op de behoeften van de organisatie. Je gaat aan het werk bij één van de top IP kantoren van Europa en het grootste juridisch advieskantoor in Nederland. NLO beschermt de innovaties, merken –en modellen van onze klanten. Informatiebeveiliging is dan ook een belangrijk thema. NLO groeit en dat brengt mooie uitdagingen met zich mee voor de ICT afdeling.

Wat ga je doen
Je geeft leiding aan complexe projecten en bent verantwoordelijk voor het projectresultaat in termen van planning, benodigde resources, kwaliteit en budget. Je rapporteert aan de manager ICT en geeft functioneel leiding aan projectmedewerkers. Je werkt samen met de afdelingen ICT en Informatiemanagement en natuurlijk de gebruikersorganisatie. Binnen NLO loopt een groot vernieuwingsprogramma waarbij het systeemlandschap volledig vernieuwd wordt. Als projectmanager help jij de nieuwe informatiesystemen (softwarepakketten) te testen en implementeren en heb jij verstand van conversies.

Wat neem je mee
In deze veelzijdige functie beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je bent een verbinder die graag samenwerkt en anderen inspireert. Je bent een resultaatgerichte professional die stevig in zijn schoenen staat en die kan schakelen op verschillende niveaus. Je hebt de energie en de gedrevenheid om stakeholders binnen een partnerorganisatie mee te krijgen.

lees meer

Functie-eisen • Afgeronde HBO/WO-opleiding bij voorkeur richting informatiemanagement of bedrijfskunde;
• Minstens 5 jaar ervaring als projectmanager in een complexe omgeving bij voorkeur zakelijke dienstverlening;
• Brede ervaring met softwarepakketten, testen, conversies en implementaties;
• Aantoonbare kennis van projectmanagement methoden en technieken;
• Uitstekende beheersing van het Nederlands en Engels zowel mondeling als schriftelijk.
 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving Al 130 jaar beschermt NLO innovaties, merken en modellen. NLO vormt samen met NLO Shieldmark het grootste juridische adviesbureau voor de Intellectuele Eigendom met 200 professionals op de vestigingen Den Haag (hoofdkantoor), Ede, Eindhoven, Amsterdam en Gent. Bij ons op kantoor gaan we op een open en informele manier met elkaar om. Het klantenbestand beslaat zowel multinationals als grote en middelgrote Nederlandse en internationale bedrijven.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 4.222 - € 5.580 p/m

Wat bieden we
NLO biedt een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een salaris tussen de € 4222 – € 5580, aantrekkelijke bonusregeling, een goede pensioenregeling, opleidingsmogelijkheden en uitzicht op een vast dienstverband. Het betreft een fulltime functie van 38,75 uur per week. Je krijgt een prachtige werkplek in ons moderne kantoor in New Babylon, pal naast station Den Haag Centraal. Op kantoor organiseren we kantoorborrels, bieden we een uitgebreid lunchbuffet, is er gratis fruit beschikbaar en zijn er stoelmassages tijdens werktijd. De sfeer is open en informeel, er is veel aandacht voor professionele en persoonlijke ontwikkeling en ruimte voor initiatief en invloed op je eigen werk.

lees meer

Aantal uur per week 38 - 40 uur p/w
38,75
Projectmanager ICT complexe IT projecten omgeving Den Haag
Score: 7.8
Stemmen: 36

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Den Haag