Vacature Servicegerichte Frontoffice medewerker ICT omgeving Den Haag

WerkplekbeheerderICT Support
NLO
 • NLO Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 38 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Jouw taak als Front Office medewerker ICT is het verzorgen van de eerstelijns en waar mogelijk tweedelijns ondersteuning van de gebruikers binnen NLO.

Je bent het visitekaartje van de afdeling en het eerste aanspreekpunt voor zo’n 200 medewerkers als zij een technisch probleem hebben.

Het is aan jou om goed te luisteren naar de verzoeken en storingsmeldingen die binnen komen en dit te registreren in het ticketsysteem. Door het stellen van de juiste vragen weet jij razendsnel problemen in kaart te brengen. Je gaat oplossingsgericht te werk. Is jouw kennis niet toereikend voor het probleem, dan ga je in eerste instantie zelf op Internet op zoek naar de juiste oplossing. Lukt dit niet, dan stem je incidenten m.b.t. het applicatiebeheer of de infrastructuur met je collega’s af en leg je de prioriteit voor afhandeling vast. Vervolgens bewaak je de voortgang van de afhandeling van gemelde verzoeken en incidenten en escaleer je waar nodig. Natuurlijk verwachten de gebruikers een adequate terugkoppeling aangaande de status en voortgang van de meldingen.

De werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit werkplekbeheer; accountbeheer; videoconference beheer; (mobiele) telefonie beheer; gebruikershandleidingen maken; back-up beheer; contact met leveranciers.

De ICT afdeling bestaat uit Applicatie Beheerders en Netwerk- en Systeembeheerders en valt onder leiding van de ICT manager. Op de afdeling zijn 10 medewerkers werkzaam.

lees meer

Functie-eisen
 • Afgeronde (ICT) opleiding op MBO niveau;
 • Kennis van Windows cliënt besturingssysteem (Windows 10), Microsoft Office pakket (Outlook, Word, Excel, PowerPoint), Internet browsers, basiskennis netwerken;
 • Ervaring met Service Managementsystemen (bij voorkeur Cherwell);
 • Kennis van de Engelse taal;
 • Bereidheid tot het draaien van piketdiensten;
 • Service verlenende instelling, communicatieve vaardigheden, extrovert, analytisch, accuraat, flexibel, stressbestendig, georganiseerd, teamspeler, goed prioriteiten stellen en proactief.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving Al 130 jaar beschermt NLO innovaties, merken en modellen. NLO vormt samen met NLO Shieldmark het grootste juridische adviesbureau voor de Intellectuele Eigendom met 200 professionals op de vestigingen Den Haag (hoofdkantoor), Ede, Eindhoven, Amsterdam en Gent. Bij ons op kantoor gaan we op een open en informele manier met elkaar om. Het klantenbestand beslaat zowel multinationals als grote en middelgrote Nederlandse en internationale bedrijven.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.059 - € 3.062 p/m

Wat bieden wij?
NLO biedt een fulltime functie (38,75 uur) met een salaris tussen de € 2059,- en € 3062,-. Naast het salaris bieden we een uitstekend secundair arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een aantrekkelijke bonusregeling, een goede pensioenregeling, opleidingsmogelijkheden, vergoeding voor piketdiensten en het uitzicht op een vast dienstverband. Je krijgt een prachtige werkplek in ons moderne kantoor in New Babylon naast het station Den Haag Centraal. Op kantoor organiseren wij kantoorborrels, bieden we een uitgebreid lunchbuffet, is er gratis fruit beschikbaar en zijn er stoelmassages tijdens werktijd.

lees meer

Aantal uur per week 38 - 40 uur p/w
38,75
Overige info Enthousiast geworden?
Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie voorzien van motivatie en Curriculum Vitae voor 3 september 2019. Je kunt jouw sollicitatie insturen via de sollicitatieknop onderaan de vacaturetekst.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met ons opnemen via telefoonnummer +31 70 331 26 43.


Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld

lees meer

Contactpersoon Mevr. Astrid van Doorn
070-3312643
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Haag