Vacature IT Manager, brede kennis en motivator, fulltime, Den Haag

ICT Manager
NLO
 • NLO
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 38 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Je gaat aan het werk bij één van de top IP kantoren van Europa. NLO beschermt de innovaties, merken –en modellen van onze klanten. Informatiebeveiliging is dan ook een belangrijk thema. NLO groeit en dat brengt mooie uitdagingen met zich mee voor de ICT afdeling.

Als manager ICT ben je, in samenwerking met de Informatiemanager, verantwoordelijk voor de kwaliteit van de ICT processen en producten. Daarnaast valt het security beleid, de technische infrastructuur van de zes vestigingen van NLO en het aansturen van jouw team onder jouw verantwoordelijkheid.

Jouw team van specialisten bestaat uit drie systeem/netwerk beheerders, vier applicatiebeheerders en een frontoffice medewerker.
Je bent een ‘hands-on’ manager die in staat is te schakelen tussen de rol van meewerkend voorman en die van manager. Je schakelt gemakkelijk van tactisch naar operationeel niveau. Met jouw actieve kennis, betrokkenheid en enthousiasme weet je jouw team te motiveren, te ontwikkelen en in beweging te brengen. Je bent een ervaren ICT-er op het gebied van netwerkomgevingen van 200+ werkplekken.

Verder lever je een waardevolle bijdrage aan de informatiebeveiliging voor onze organisatie. Als manager ICT ben je verantwoordelijk voor het security beleid en de implementatie hiervan en zorgt dat het voldoet aan de wet- en regelgeving.
Tevens ben je verantwoordelijk voor de inkoop en contacten met leveranciers en de kwaliteitsbewaking van de geleverde diensten en producten op het gebied van ICT.

Om succesvol te kunnen zijn in deze functie moet je een stevige gesprekspartner zijn, die de verschillende stakeholders gemakkelijk meeneemt in de IT visie en strategie. Je brengt de verschillende belangen bij elkaar en weet een goede inhoudelijk discussie te voeren. Je bent de sparringpartner van de directie en zorgt voor een adequate communicatie met de andere afdelingen en teams. Je wordt aangestuurd door de managing director.

De sfeer is open en informeel, er is veel aandacht voor professionele en persoonlijke ontwikkeling en ruimte voor initiatief en invloed op je eigen werk.

lees meer

Functie-eisen
 • universitair werk/denkniveau (informatie-technologie)
 • minimaal 5 jaar ervaring in een leidinggevende rol in een IT-omgeving, binnen de zakelijke dienstverlening;
 • kennis van document management systemen, kantoorautomatisering, netwerkinfrastructuren, (mobiele) telefonie, datacommunicatie, IT security;
 • ervaring in het managen van grotere ICT projecten;
 • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving Al 130 jaar beschermt NLO innovaties, merken en modellen. NLO vormt samen met NLO Shieldmark het grootste juridische adviesbureau voor de Intellectuele Eigendom met 200 professionals op de vestigingen Den Haag (hoofdkantoor), Ede, Eindhoven, Amsterdam en Gent. Bij ons op kantoor gaan we op een open en informele manier met elkaar om. Het klantenbestand beslaat zowel multinationals als grote en middelgrote Nederlandse en internationale bedrijven.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 4.786 - € 6.930 p/m

NLO biedt een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een salaris tussen de € 4786 – € 6930, aantrekkelijke bonusregeling, een goede pensioenregeling, opleidingsmogelijkheden en uitzicht op een vast dienstverband. Het betreft een fulltime functie van 38,75 uur per week. Je krijgt een prachtige werkplek in ons moderne kantoor in New Babylon, pal naast station Den Haag Centraal. Op kantoor organiseren we kantoorborrels, bieden we een uitgebreid lunchbuffet, is er gratis fruit beschikbaar en zijn er stoelmassages tijdens werktijd.

lees meer

IT Manager, brede kennis en motivator, fulltime, Den Haag
Score: 8.5
Stemmen: 21

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Haag