Vacature IT Business Analist R&D - De Lier

De Lier

Dümmen Orange
  • Dümmen Orange Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 38 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Dümmen Orange is wereldwijd de grootste veredelaar en producent van uitgangsmateriaal voor snijbloemen, bollen, tropische planten, potplanten, perkplanten en vaste planten. Voor onze locatie in De Lier zoeken wij een IT Business Analist R&D.

Functie inhoud
Ben jij de entrepreneur die dusdanig sterke IT-applicaties levert waardoor de R&D-divisie een maximaal rendement uit hún business kan halen? Jij bent hét aanspreekpunt voor het kernsysteem van onze R&D-activiteiten. Ontwikkeling op productkenmerken, stock management, flower trials, cross predictions zijn essentieel voor het succes van ons bedrijf. Als Business Analist R&D ben je verantwoordelijk voor het optimaal functioneren en doorontwikkelen van de bestaande applicaties. Hierin doe je veel zelf, maar ook coördinatie richting leveranciers en waar nodig de aansturing van een klein projectteam. Verder ben je het aanspreekpunt voor alle IT-zaken binnen R&D. Naast Breeding betreft dit ondersteuning aan laboratoria en Research in het opzetten en onderhouden van systemen voor het uitvoeren van wetenschappelijke analyses en het documenteren van onderzoeksresultaten. Ook houd je overzicht over IT-zaken zoals infra aspecten en IT-budget. Je denkt met het R&D-management mee en adviseert op allerlei IT-zaken.
Heb je van nature een organiserend vermogen en de drive om systemen functioneel en op datakwaliteit naar een hoger niveau te brengen? Dan is dit de baan voor jou!
De IT-afdeling bestaat uit 17 medewerkers, grotendeels in Nederland, maar ook in Duitsland en de US. Jouw R&D-stakeholders zitten voornamelijk in Nederland, maar ook in Duitsland, de US en andere R&D locaties wereldwijd. Overige stakeholders zijn Marketing en Supply Chain.

Taken en verantwoordelijkheden
Je bent verantwoordelijk voor alle IT-ondersteuning binnen het R&D-domein. Tevens ondersteun je een deel stock management en uitgifte van (test/trial) producten door Supply Chain. Voor IT-infrastructurele zaken borg je de goede communicatielijnen tussen de IT Infra afdeling en R&D.

De Business Analist R&D:
• Borgt de optimale werking, met name de functionele- en datakwaliteit, van de IT-systemen. Onder andere reguliere upgrades, datamigraties, het uitrollen van software, organiseren van trainingen, evalueren aanpassingen en ondernemen van actie waar nodig;
• Faciliteert key-user overleggen en ondersteunt de organisatie bij de invoering van oplossingen;
• Ondersteunt het R&D management. Weet wat er speelt, signaleert knelpunten, adviseert en initieert verbetervoorstellen en coördineert de implementatie;
• Schakelt met de software leveranciers over wijzigingen, onderhoud, licenties en contracten;
• Ontvangt (2e /3e lijns) incidenten, verzoeken en gebruikersvragen en prioriteert/coördineert deze;
• Treedt waar nodig op als projectleider. Bijvoorbeeld voor migraties en inrichting na een overname.

lees meer

Functie-eisen • Afgeronde relevante HBO en/of WO opleiding, bij voorkeur Biologie i.c.m. IT;
• Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
• Ervaring met breeding, laboratorium en/of onderzoek gerelateerde processen;
• Ervaring in agri/horti business of Supply Chain is een pre;
• Ondernemerschap: boekt resultaten door zelf aan te pakken en door het organiserend vermogen, zowel in uitvoering als in verbinding en afstemming met stakeholders;
• Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels. Duits is een pre;
• Analytisch, pragmatisch, stressbestendig en gedreven.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Handig om te kunnen: Duits
Bedrijfsomschrijving Dümmen Orange is wereldwijd toonaangevend op het gebied van veredeling en de ontwikkeling van bloemen en planten. Onze jaaromzet bedraagt ongeveer 370 miljoen euro. We tellen meer dan 7.300 medewerkers. Naast een groot marketing en sales netwerk, hebben we een sterk internationaal netwerk van productielocaties. De sleutel tot ons succes is een breed en diep assortiment ondersteund door een wereldwijde toeleveringsketen. We nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en investeren niet alleen in gezondheid, veiligheid en persoonlijke ontwikkeling, maar ook in innovatieve en duurzame technieken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Wij bieden
Dümmen Orange heeft enorme wereldwijde ambities. Innovatie, technologie en kwaliteit staan hoog op de agenda. Dit zorgt voor een uitdagende werkomgeving waarin jij mee kan ontwikkelen in jouw vakgebied. Dümmen Orange biedt haar medewerkers volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Er heerst een informele en zeer toegankelijke werksfeer waarbij samenwerking hoog in het vaandel staat. Wij bieden een marktconform salaris en goede pensioenregeling.

Solliciteren
Wil je solliciteren op deze functie? Klik dan op onderstaande button. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Jan Paul Krijgsman (IT Director), via 0174 530 100.

Aquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Maaike van der Heijden
0174530082
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures De Lier Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. De Lier