user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Applicatie Manager (Exact), De Lier, Zuid-Holland

in De Lier

Dümmen Orange
 • Dümmen Orange
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 38 uur p/w
Functieomschrijving Dümmen Orange is een internationaal toonaangevend veredelingsbedrijf gefocust op snijbloemen, bollen, tropische planten, potplanten, perkplanten en vaste planten. Voor onze locatie in De Lier zoeken wij een Applicatie Manager (Exact).

Dümmen Orange heeft een enorme wereldwijde ambitie. Innovatie, technologie en kwaliteit staan hoog op de agenda. Dit zorgt voor een uitdagende werkomgeving, waarin jij mee kan ontwikkelen in jouw vakgebied. De organisatie groeit en bloeit! Door aanhoudende groei en overnames is de integratie van financiële administraties en verdere professionalisering continue een uitdaging.

Om deze groei te borgen zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling ICT. Ben jij een entrepreneur die vanuit IT het finance domein wil laten groeien? Als Applicatie Manager ben je verantwoordelijk voor het optimaal functioneren, doorontwikkelen en migreren van de financiele systemen. Je denkt met de financiele stakeholders mee en investeert op allerlei manieren in hen. Je bent indirect betrokken bij het commerciele, logistieke en productie domein. Heb jij affiniteit met het verbeteren van applicatie-inrichting? Dan is dit de baan voor jou!

De IT afdeling bestaat uit 17 medewerkers, grotendeels in Nederland, maar ook in Duitsland en de US. Jouw stakeholders zijn hoofdzakelijk in Nederland gevestigd.

Functie inhoud
Als Applicatie Manager heb je veel contact met de business: je weet wat er speelt en stelt van daar uit de requirements op. Feitelijk acteer je hierin als interne business consultant. Het is jouw verantwoordelijkheid dat de applicaties doorontwikkeld worden en dat gebruikers méér dan tevreden zijn. Kortom: jíj managet de applicaties zodanig dat onze bedrijven een maximaal rendement uit hún business kunnen halen.

Je levert ondersteuning aan de afdelingen Finance en HR. Er is een sterke relatie met Sales en Supply Chain inclusief bijbehorende tooling. Interactie met deze processen valt ook binnen je werkveld.

Het financiele domein maakt primair gebruik van Exact Globe en Exact Synergy. Je analyses en adviezen zijn technisch (SQL) en functioneel (accounting, goods movement, et cetera).

De perfecte Applicatie Manager:
 • Voert op verzoek en in overleg met stakeholders aanpassingen door, draagt zorg voor het uitrollen van software, evalueert aanpassingen en onderneemt actie waar nodig;
 • Signaleert knelpunten in processen en applicatie-inrichting, adviseert en initieert verbetervoorstellen en coordineert de implementatie hiervan;
 • Fungeert als intermediair tussen eindgebruikers en externe automatiseringsdeskundigen en onderhoudt contacten met de leveranciers;
 • Ontvangt (2e /3e lijns) incidenten, verzoeken en gebruikersvragen en prioriteert/coordineert deze;
 • Neemt deel aan (afdeling overschrijdende) projecten op het gebied van automatisering en treedt hierbij regelmatig op als projectleider. Onder andere voor (technische) migraties na een overname.

lees meer

Functie-eisen
 • Een afgeronde relevante HBO en/of WO opleiding;
 • 3 tot 5 jaar aantoonbare werkervaring met Exact (Synergy & Globe) is een must;
 • Minimaal 1 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Ervaring met administratieve, commerciële, logistieke en productie gerelateerde processen;
 • Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels. Duits is een pre;
 • Analytisch met pragmatisch ondernemerschap, communicatief sterk, stressbestendig, gedreven en een procesmatige denker met een groot probleemoplossend vermogen;
 • Kennis van SQL, Lucanet, Quickbooks, XML, EventManager en/of ImageCapture is een pre.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Dümmen Orange is wereldwijd toonaangevend op het gebied van veredeling en de ontwikkeling van bloemen en planten. Onze jaaromzet bedraagt ongeveer 360 miljoen euro. We tellen meer dan 7.700 medewerkers. Naast een groot marketing en sales netwerk, hebben we een sterk internationaal netwerk van productielocaties. De sleutel tot ons succes is een breed en diep assortiment ondersteund door een wereldwijde toeleveringsketen. We nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en investeren niet alleen in gezondheid, veiligheid en persoonlijke ontwikkeling, maar ook in innovatieve en duurzame technieken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Dümmen Orange heeft uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao Glastuinbouw. Het salaris wordt in overleg bepaald. Daarbij biedt Dümmen Orange haar medewerkers volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

lees meer