user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Contactgegevens

GCM Consultancy B.V. https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/771/b7ee6f5f9aa5cd17ca1aea43ce848496/
Roode Wildemanweg 1
1521PZ Wormerveer Noord-Holland NL

GCM Consultancy B.V.
Score: 9.8
Stemmen: 2

GCM Consultancy B.V.

Roode Wildemanweg 1, Wormerveer

GCM Consultancy B.V.

GCM Consultancy richt zich op die bedrijven die behoefte hebben aan een oplossingsgerichte automatiseringsdeskundige die snel kan schakelen, flexibel is, meedenkt met de ondernemer en aanbevelingen doet voor de toekomst.Als full-service ICT-bedrijf voor het MKB biedt GCM Consultancy advies, supportdiensten, project-consultancy, standaard hardware en software voor kantoorautomatisering, en Internet-diensten. Daarnaast werkt zij in samenwerking met gerenommeerde ICT-bedrijven aan grootschalige ICT-projecten bij tal van ondernemingen in heel Nederland.GCM Consultancy is gespecialiseerd in Microsoft-georiënteerde netwerken en systemen. GCM adviseert, implementeert, integreert en beheert.Wij onderscheiden drie werkgebieden:

MKB ICT Support
Consultancy
Internet


Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen ? Kijk verder op deze website of neem contact met ons op. Wij informeren u graag verder.

Werken bij GCM Consultancy B.V.? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
20 vervulde ICT vacatures
ICT Coordinator (2009063001) (vervuld)
GCM Consultancy B.V. Doel van de functie Is vanuit Business-perspectief verantwoordelijk voor onderhoud/changes en de continuïteit van het systeemcomplex van de eenheid en het ..
Projectmanager EAED (2009062404) (vervuld)
GCM Consultancy B.V. Bij het project “Stabilisatie EAED” is er een tijdelijke vacature voor een periode van 6 a 7 maanden voor de functie van: Projectmanager “Technische ..
Senior Functioneel Ontwerper (2009062403) (vervuld)
GCM Consultancy B.V. Taken • Formuleert informatiebehoeften en systeemvereisten in het Output Management domein die de basis vormen voor een functioneel en technisch ontwerp. • ..
Senior Tester (2009062402) (vervuld)
GCM Consultancy B.V. Op dit moment lopen er 2 trajecten waarop getest moet worden namelijk de migratie van WWW naar IBM, geplande einddatum 01-11-2009 en een grote release van het WWW systeem die ..
Functioneel Ontwerper Filenet (2009062301) (vervuld)
GCM Consultancy B.V. Doel Het op orde brengen en doorontwikkelen van de functionele specificaties van het archiefsysteem Taken • Bestaande specificaties inventariseren. • Het ..
Testcoordinator (2009062401) (vervuld)
GCM Consultancy B.V. Doel van de functie 1. Is verantwoordelijk voor het plannen, voorbereiden, testen en accepteren van nieuwe of gewijzigde onderdelen van de informatievoorziening ten behoeve ..
Dataminer (2009060502) (vervuld)
GCM Consultancy B.V. Functieprofiel Goede kennis van en ruime ervaring met statistische analyse Goede kennis van Data Mining methoden en technieken en ruime ervaring met Data Mining analyse, ..
Projectleider Intranet Release (2009060501) (vervuld)
GCM Consultancy B.V. Doel De invoering van nieuwe HRM-Intranetpagina's begeleiden en outbound email. Deze nieuwe functies worden toegevoegd aan het  CMS daartoe moet worden samengewerkt met ..
Oracle Ontwikkelaar/Ontwerper (2009052902) (vervuld)
GCM Consultancy B.V. Functie Medior Oracle Ontwikkelaar Profiel: Systeemontwikkelaar Oracle Informatie- en impact-analyse, o.m. door: - interviewt interne opdrachtgever(s) over de ..
Oracle DBA (2009052901) (vervuld)
GCM Consultancy B.V. Functie Oracle DBA medior Profiel: Voor onze klant zoek ik een medior Oracle DBA-er: - onderhouden en beheren van de ontwikkel- test- en productiedatabases onder ..
Webredacteur (2009052801) (vervuld)
GCM Consultancy B.V. Als webredacteur schrijf, redigeer en publiceer je teksten op de website van de opdrachtgever. Je controleert de kwaliteit van teksten geschreven door anderen, beoordeelt ..
Junior Systeem/ Netwerkbeheerder (vervuld)
GCM Consultancy B.V. Profiel Junior Systeem / Netwerkbeheerder Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega om haar team van systeem- en Netwerkbeheerders te ondersteunen. Profielomschrijving:..
IT Infrastructuur Engineer (2009051902) (vervuld)
GCM Consultancy B.V. Voor onze klant zijn wij op zoek naar een: IT Infrastructure Engineer Profiel De centrale Europese IT afdeling (15 medewerkers) is verantwoordelijk voor ..
Procesanalist (2009051901) (vervuld)
GCM Consultancy B.V. Functienaam Procesanalist Functieprofiel Het inventariseren, onderzoeken en analyseren van de behoefte aan informatie en informatiesystemen en de consequenties van ..
Gezocht Meerdere Package Engineers (vervuld)
GCM Consultancy B.V. Functie Meerdere PACKAGE ENGINEERS Regio Roermond Kennisgebieden Minimaal 2 jaar kennis en ervaring met VAI Packaging Robot. Looptijd Duur 2 maanden ..
Gezocht Teamleider Servicedesk (vervuld)
GCM Consultancy B.V. Voor 1 van onze eindklanten zijn wij op zoek naar een Teamleider Servicedesk. Werkomschrijving Generieke taken: • Is verantwoordelijk voor de realisatie ..
Gezocht Projectleider Cameratoezicht (vervuld)
GCM Consultancy B.V. Functienaam : Senior Projectleider Cameratoezicht Doel : Binnen de opdrachtgever en de gemeente Amsterdam wordt gebruik gemaakt van camera's ter ondersteuning van het ..
Gezocht Processanalist / Ontwerper (vervuld)
GCM Consultancy B.V. Functienaam Procesanalist / ontwerper Functieprofiel Het inventariseren, onderzoeken en analyseren van de behoefte aan informatie en informatiesystemen Stelt in ..
Senior Service Manager Infrastructure (vervuld)
GCM Consultancy B.V. Functie Senior Service Manager Infrastructure Profiel De Senior Service Manager Infrastructure Services toegespitst op Microsoft Hosting Services is ..
Senior Security Consultant (vervuld)
GCM Consultancy B.V. Functie omschrijving: Uitvoeren van een analyse voor het in kaart brengen van het huidige security landschap en het inzichtelijk maken van de knelpunten/risico's voor het ..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Wormerveer