user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Contactgegevens

Axient ICT-personeelsdiensten https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/770/4ea06fbc83cdd0a06020c35d50e1e89a/
Zernikepark Groningen 4
9747AN Groningen Groningen NL

Axient ICT-personeelsdiensten
Score: 9.0
Stemmen: 2

Axient ICT-personeelsdiensten

Zernikepark Groningen 4, Groningen

Axient ICT-personeelsdiensten

Axient: Laat ons werkplezier w succes worden!
Werkplezier, daar draait het om bij Axient! Natuurlijk niet alleen dat van ons, maar vooral dat van onze kandidaten. Wij houden van mensen en van de uitdaging om mensen te begeleiden naar de juiste werkplek. Al onze Axient-medewerkers zijn gespecialiseerd in ICT en personeelsadvisering. Dit hebben wij vertaald naar een aantal diensten:
Werving en selectie - HRM personeelsadvisering- Detachering - Inhouse recruitment - Outplacement - Persoonlijkheidstesten - IRO - trajecten - Sollicitatietrainingen.

Werken bij Axient ICT-personeelsdiensten? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
12 vervulde ICT vacatures
Websitebouwer (stage of vakantiewerk) (vervuld)
Axient ICT-personeelsdiensten Axient is het werving- en selectiebureau dat zich bezighoudt met de bemiddeling van ICT personeel en daaraan gelieerde diensten zoals IRO, inhouse-recruitment en detachering. ..
Adviseur / Consultant WBSO (vervuld)
Axient ICT-personeelsdiensten Wil je je verdiepen in de WBSO* subsidie mogelijkheden en wil je tegelijkertijd je expertise hieromtrent in praktijk brengen door bedrijven/instelling hierover te adviseren en..
Unix Specialist (vervuld)
Axient ICT-personeelsdiensten Over onze opdrachtgever: Onze opdrachtgever is een zelfstandig onderdeel binnen de Rijksoverheid en de grootste IT werkgever binnen de overheid van Nederland. Als ..
Citrix Specialist regio Utrecht (vervuld)
Axient ICT-personeelsdiensten Over onze opdrachtgever: Onze opdrachtgever is een zelfstandig onderdeel binnen de Rijksoverheid en de grootste IT werkgever binnen de overheid van Nederland. Als ..
Junior Systeembeheerder Emmen (vervuld)
Axient ICT-personeelsdiensten Wie wil werken bij een klein maar zeer actief ICT bedrijf in een innovatieve en proactieve omgeving? Werken aan jezelf, maar ook voor je klanten! Onze opdrachtgever is een ..
Technisch Consultant BI (vervuld)
Axient ICT-personeelsdiensten Voor een van onze opdrachtgevers regio Groningen zijn wij op zoek naar een enthousiaste Technisch Consultant. Het betreft een vast dienstverband met prima arbeidsvoorwaarden...
Java ontwikkelaar te Groningen (vervuld)
Axient ICT-personeelsdiensten Onze opdrachtgever is op zoek naar ontwikkelaars die graag technologisch een Google of Yahoo categorie zoekmachine bouwen. Maar dan beter en met minder mensen! Onze ..
Gezocht: IRO Kandidaten (vervuld)
Axient ICT-personeelsdiensten Wij hebben op dit moment weer plek voor meerdere IRO kandidaten. Ben jij werkeloos geworden, of door omstandigheden je baan kwijt geraakt? Dan kan het moeilijk zijn weer ..
Netwerkbeheerder met blik naar de horizon (vervuld)
Stratosglobal Je bent als controller zeer belangrijk in het beheren van de verbindingen van het BGAN netwerk. Hiervoor voer je op regelmatig tijden systeemcontroles uit. Je controleert de ..
ICT-beveiligingsadviseur (vervuld)
Axient ICT-personeelsdiensten Onze opdrachtgever is een grote overheidsorganisatie in Groningen en actief op het gebied van werkgelegenheid, onderwijs, gezondheidszorg, cultuur. Er werken totaal ca, 3.100 ..
Applicatieontwikkelaar (X++/ C#/ C++) (vervuld)
Axient ICT-personeelsdiensten Applicatieontwikkelaar (X++/ C#/ C++) Standplaats: Emmen Voor een ICT dienstverlener en Software Ontwikkelaar uit Emmen zoeken wij een applicatieontwikkelaar. ..
Systeemontwikkelaars met affiniteit voor de zorgsector (junior, medior, senior) (vervuld)
Axient ICT-personeelsdiensten Standplaats: Veenendaal Onze opdrachtgever is een softwarehuis dat zich richt op het bouwen, implementeren en onderhouden van software voor de zorgsector. Inmiddels is zij ..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Groningen