user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Campaign Developer in de omgeving Rotterdam

Developer
Clever Strategy B.V.
 • Clever Strategy B.V. Bedrijfsprofiel
 • Autodidact of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Jouw nieuwe werkgever, Clever Strategy, gelooft in een slimmere wereld. Ze innoveren in marketing door slimme mensen en slimme technieken samen te brengen. Dagelijks helpen ze onze opdrachtgevers de effectiviteit van hun marketing- en communicatie-inspanningen op een efficiënte manier te verhogen.
Clever Strategy ontwikkelt volledige (online) campagnes – van strategie tot executie, van evaluatie tot optimalisatie. Deze unieke werkwijze is krachtig, doordat ze vanuit strategie sturen op resultaten door de hele marketingketen, doorlopend optimaliseren en flexibel inspelen op actuele ontwikkelingen. Of het nu gaat om online media, campagnewebsites, E-commerce platformen of E-mailmarketing; wij halen maximaal rendement uit alle communicatie- en verkoopkanalen.
Mooie en toonaangevende klanten zijn o.a. Hunkemöller, Hyundai, Kimerbly-Clark, Jumbo Golfwereld, Bruynzeel Keukens. Lucardi, De Baak, Dumil, Q1905 (Quick).

Als Campaign Developer kom je ter versterking te werken met 20 ambitieuze collega’s, verdeeld over de afdelingen development, media en projectmanagement. Jij krijgt zelf zes directe collega’s. Clever is een platte organisatie, waarbij de communicatielijnen kort zijn en beslissingen snel worden gemaakt.

Clever Strategy is op zoek naar Campaign Developer die voor mooie, uiteenlopende klanten de development werkzaamheden voor zijn of haar rekening neemt. Dat betekent dat je je bezig houdt met de ontwikkeling van campagnes, data koppelingen, het opzetten van databases en de architectuur in onze Marketing Automation Systemen Clang, Selligent en SharpSpring.

Ook leer je middels de nieuwste AI, CI en DMP technieken communicatie nog verder te personaliseren en optimaal afstemmen op het gedrag van de ontvanger.

Jouw taken en verantwoordelijkheden:
 • Het creëren van campagnes in de Marketing Automation Systemen Clang, Selligent en SharpSpring;
 • Het uitdenken en ontwikkelen van complexe data-stromen;
 • Het ontwikkelen van PHP koppelingen tussen diverse externe data bronnen;
 • Ontwikkeling van dynamisch opgebouwde micro sites en e-mails.

lees meer

Functie-eisen Wat vragen wij van jou als Campaign Developer?
 • Ervaring met Selligent, Clang of SharpSpring is een hele grote pre;
 • Je hebt ervaring met PHP, MySQL, JSON en XML;
 • Kennis van HTML en CSS is een pre.

Daarnaast kun jij prima zelfstandig aan de slag met een opdracht, maar krijg jij ook energie van het werken aan projecten in teamverband. Je kunt je snel verplaatsen in verschillende opdrachtgevers en bent bereid jezelf te ontwikkelen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving Wij zijn Clever Strategy en wij geloven in een slimmere wereld. Wij innoveren in marketing door slimme mensen en slimme technieken samen te brengen. Dagelijks helpen wij onze opdrachtgevers de effectiviteit van hun marketing- en communicatie-inspanningen op een efficiënte manier te verhogen.

Clever Strategy ontwikkelt volledige (online) campagnes – van strategie tot executie, van evaluatie tot optimalisatie. Onze unieke werkwijze is krachtig, doordat we vanuit strategie sturen op resultaten door de hele marketingketen, doorlopend optimaliseren en flexibel inspelen op actuele ontwikkelingen. Of het nu gaat om online media, campagnewebsites, E-commerce platformen of E-mailmarketing; wij halen maximaal rendement uit alle communicatie- en verkoopkanalen.

Specialties:
- Ontwikkelen van doeltreffende websites en applicaties voor campagnes, e-commerce en e-loyalty programma’s
- Media (online & offline) voor kwalitatieve campagnes
- Marketing automatisering & email marketing
- Accountable Analyse
- Data Analyse & Customer Intelligence
- Marketing Dashboards

Wij zijn trots om te mogen werken voor:
- HEMA
- Hyundai
- Kimberly-Clark
- Hunkemöller
- Jumbo Golfwereld
- Bruynzeel Keukens
- Lucardi
- Kruidvat (A.S. Watson)
- Total
- Studystore
... en nog veel meer leuke klanten.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.100 - € 3.600 p/m

En wat bieden wij jou als toekomstig Campaign Developer?

• Een goed salaris tussen de €3.100 & €3.600 bruto per maand (natuurlijk afhankelijk van jouw leeftijd & ervaring);
• Een leuke baan direct in dienst bij Clever Strategy, een inspirerend, jong en dynamisch adviesbureau gevestigd in een mooi pand aan de Maas in Rotterdam;
• Samen met 20 ambitieuze collega’s werk je als een echt team aan hele uitdagende projecten voor hele mooie, toonaangevende klanten, maar ook lunch je samen, sluit je op vrijdagmiddag de week af met een borrel en worden er met grote regelmaat leuke uitjes gepland;
• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling, reiskostenvergoeding, telefoon en laptop van de zaak;
• Training met state of the art technology;
• Informele & ambitieuze cultuur waarin je gestimuleerd wordt om te groeien & te leren;
• Vrijheid & eigen verantwoordelijkheid; je werktijden & – plaats zijn (indien het werk het toelaat) flexibel in te richten!

lees meer

Aantal uur per week 32 - 40 uur p/w
32 tot 40 uur
Contactpersoon Mevr. Brita van den Bos
085-9028124
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Capelle aan den IJssel Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Capelle aan den IJssel