user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down

Vacature Systeembeheerder

Vacature Mill

Fitland Servicecenter b.v.
 • Fitland Servicecenter b.v. Bedrijfsprofiel
 • HBO, 5 - 10 jaar ervaring
 • 40 uur per week
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Fitland Groep
Met meer dan 40 Real Fitness locaties, Leisure hotels en Wellness centra, onderneemt Fitland vanuit de visie "mensen beter in balans brengen". Onze gasten/leden kunnen bij ons deze balans vinden door een evenwichtige combinatie van inspanning, ontspanning, juiste verzorging en gezonde voeding.
De Fitland organisatie bestaat uit een Holding met een tweetal werkmaatschappijen (Sport en Leisure) en kent vijf productgroepen: Sport, Hotels, Restaurants, Events en Wellness. Vanuit de holding worden de werkmaatschappijen ondersteund o.a. op de gebieden Finance & Administration, Marketing, ICT en HR. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Mill, begin 2018 in Oss. Fitland kenmerkt zich door een hands-on mentaliteit, flexibiliteit en een resultaat focus, waarbij klantgerichtheid en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Groei van het ledenbestand is dan een logisch resultaat.

Ons bedrijfsprofiel:
De afdeling ICT heeft professionaliteit hoog in het vaandel staan. Het continu verbeteren van de kwaliteit van haar dienstverlening heeft de hoogste prioriteit waarbij klantvriendelijkheid niet uit het oog wordt verloren. De afdeling bestaat momenteel uit 7 medewerkers en heeft naast de ICT activiteiten ook een sterk dienstverlenend karakter naar medewerkers van Fitland. In verband met sterke groei van onze organisatie zijn wij voor ons hoofdkantoor in Mill, begin volgend jaar in Oss, per direct op zoek naar een fulltime:

Systeembeheerder

lees meer

Functie-eisen Wat ga je doen?
In de functie van Systeembeheerder ben je mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling, het onderhoud en het beheer van de technische infrastructuur, het datacommunicatienetwerk, de (externe) netwerkkoppelingen en de computersystemen. Alsmede de overige informatie- en communicatiesystemen zoals de telefooncentrale. Tevens behoort het behandelen van ICT vragen uit de organisatie tot je werkzaamheden. In voorkomende gevallen adviseer je de ICT Manager over mogelijke escalaties en problemen en los je deze op. Je draagt zorg voor een tijdige- en actuele documentatie met betrekking tot de in beheer zijnde infrastructuur en architectuur en treed je op als projectcoördinator bij interne ICT projecten.
Als systeem-/ netwerkbeheerder ben je ook in staat om op basis van gebruikersevaluaties, prestatiemetingen en eigen analyses actief te adviseren over verbeteringen ten behoeve van software, servers, netwerken en netwerkcomponenten (communicatie infrastructuur). Bovendien voer je verbeteringen door om de installatie en configuratie naar een hoger niveau te brengen.
Het Fitland-netwerk verbindt 45 locaties. We maken gebruik van een hybride omgeving, waarbij je de spil bent tussen het interne netwerk en onze (cloud) leveranciers. De telefonie verloopt via een VOIP telefooncentrale, waarbij op termijn vaste en mobiele telefonie wordt geïntegreerd.

Functie-eisen
 • HBO werk- en denkniveau en een opleiding met een sterk ICT component
 • minimaal vijf jaar relevante werkervaring als systeem-/ netwerkbeheerder
 • gedegen kennis van ICT-processen als ook kennis van MS Windows infrastructuur
 • kennis van mobile device management is een pré
 • bij voorkeur ben je MSCE gecertificeerd
 • sterke adviesvaardigheden een goed analytisch- en probleemoplossend vermogen
 • ervaring met projectmatig managen van IT-projecten in een complexe omgeving
 • inzicht in bedrijfsprocessen en je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken
 • goede mondelinge- en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden

lees meer

Bedrijfsomschrijving Fitland is een landelijke keten met luxe wellnessresorts, hotels, restaurants en sportcentra. Fitland is een groot voorstander van samenwerking en heeft daardoor ontspannen en bewegen kunnen verbinden met onder meer onderwijs, zorg e.a. Naast de 40 sportvestigingen heeft Fitland een aantal bijzondere vestigingen – City Resort – die behalve sportfaciliteiten ook voorzien zijn van wellness, hotels en restaurants. Fitland wil “gezond leven” en “plezier” nog meer centraal stellen in de missie en de dienstverlening, vanuit de gedachte dat een verbetering van de Quality of Life de beste basis is voor iedereen.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Bereid tot volle inzet van kwaliteiten
Maar het belangrijkste is dat je in staat bent om samen met jouw team de IT infrastructuur up to date te houden. Je beschikt over de toewijding en passie om iedere dag weer met volle inzet van jouw kwaliteiten, te werken aan een verdere verbetering van ons aanbod. Onder andere met nieuwe ideeën die naadloos aansluiten bij de laatste trends in onze branche. Aldus creëer je het hoge ‘Quality of Life’ niveau waarnaar we voortdurend streven met onze organisatie.

Wederkerigheid
Ook wederkerigheid is voor ons een belangrijk thema. Je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden en een beloning die past bij het niveau van deze functie. Verder bieden we je een aantrekkelijke medewerkerskorting op onze leisure activiteiten en een gratis onbeperkt fitness abonnement voor al onze fitness centra. Zodat je – net als onze gasten – conditioneel lekker in balans blijft en optimaal kunt presteren.

Sollicitatie
Ben je ervan overtuigd dat je het juiste Fitland Groep DNA én de drive hebt om samen met ons de uitdaging aan te gaan?
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Hans Lindsen
0612781933
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Systeembeheerder in regio Mill
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Mill