user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag
Contactgegevens

Groupe OPEN https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/7647/0f97b976c3a84fd6cd5d9ab7662a3f4c/
Bahialaan 500
3065WC Rotterdam Zuid-Holland NL

010-7891800

Groupe OPEN

Bahialaan 500, Rotterdam

Groupe OPEN
  • Groupe OPEN
  • Rotterdam
  • 51 - 250 medewerkers
  • 010-7891800

Groupe OPEN Nederland is d specialist op het gebied van het nieuwe werken en het veilig en altijd beschikbaar maken van data. Specifiek op het gebied van Bring Your Own, Mobile Device Management, Storage- en Datamanagement, Cloudcomputing en Virtualisatie biedt OPEN de oplossing. De IT specialisten van Groupe OPEN maken het verschil met hun kennis, focus op kwaliteit en passie voor het vak. Ontzorgen, samenwerken en transparantie zijn belangrijke uitgangspunten in de dienstverlening.

Voor meer informatie over onze organisatie: http://www.open-groupe.nl/

Werken bij Groupe OPEN? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
4 vervulde ICT vacatures
IT Specialist Virtualisatie (vervuld)
Groupe OPEN Wil jij aan de slag bij een groeiend innovatief bedrijf? Wil jij onderdeel zijn van een succesvol specialistenteam bij een specialistische organisatie die staat voor innovatie..
Citrix Specialist (vervuld)
Groupe OPEN Als Citrix Specialist bij Groupe OPEN ben je verantwoordelijk voor het inrichten, beheren en optimaliseren van Citrix omgevingen. Je bent ook verantwoordelijk voor het ..
Technisch Presales Consultant (vervuld)
Groupe OPEN Voor versterking van het Managed Services team zijn wij op zoek naar een technische présales consultant. In deze rol word je verantwoordelijk voor het schrijven van complexe ..
Systeembeheerder Virtualisatie (vervuld)
Groupe OPEN Als Systeembeheerder Virtualisatie bij Groupe OPEN ben je verantwoordelijk voor het beheer van een technisch complex netwerk of een complex deel van het netwerk bij onze ..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Rotterdam