user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature PHP Developer (Symfony, 100% Scrum, fulltime/parttime, Deventer)

Back-end (Web)DeveloperPHP
Drukwerkdeal.nl
 • Drukwerkdeal.nl Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract / Tijdelijk contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Werk jij graag met de nieuwste technieken en wil je sparren met ervaren developers? Als PHP Developer bij Drukwerkdeal.nl in Deventer werk je met PHP 7+ en Symfony 3+ aan ons eigen e-commerce platform.

Als PHP developer werk je – samen met je scrumteam – aan het perfecte verloop van één van onze zeven end-to-end producten. O.a. marketing/conversietopics, procesoptimalisatie/koppelingen met leveranciers, grafische processen en editors, betaalprocessen en koppelingen met wederverkopers. Tijdens een potje planning poker bepalen jullie elke twee weken wat jullie gaan ontwikkelen. Het resultaat presenteren jullie elke sprint aan de organisatie.

Als team heb je een hoge mate van eigenaarschap, ondernemerschap en autonomie om alle ins en outs van jullie applicatie te ontwikkelen. Je ziet kansen om te vernieuwen, draagt deze aan en past ze gezamenlijk toe. Samen vorm je eigenlijk een kleine startup!

lees meer

Functie-eisen Jij bent
 • een ervaren PHP developer;
 • bekend met MVC frameworks zoals Symfony of bereid dit framework te leren kennen;
 • uiteraard geïnteresseerd in alles wat met jouw vak te maken heeft en ook fan van een spelletje op de Wii of Playstation.
Als PHP Developer scoor je extra punten met kennis van BDD, TDD en DDD, continuous deployment, eventsourcing en CQRS. Uiteraard is dit geen eis en kun je dit ook bij ons leren.  Er is voldoende ruimte voor opleidingen en het bijwonen van conferenties!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Drukwerkervaringen creëren die zo goed zijn dat je ze doorvertelt: gemakkelijk, persoonlijk en precies op maat. Daar werken meer dan 200 customer servicemedewerkers, developers, marketeers en andere collega’s in Deventer al sinds 2005 keihard aan, samen met collega’s in Antwerpen. Maar: je haalt alleen het beste uit jezelf als jij je op je best voelt. Dus wisselen we bij Drukwerkdeal.nl inspanning af met ontspanning. Met games, sportactiviteiten en regelmatig een feestje.

Werken bij dé internetdrukker van Nederland betekent dat je elke dag werkt aan een glimlach op het gezicht van steeds meer klanten. En dat je kunt rekenen op de leukste werkomgeving en collega’s van Nederland!

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Het salaris wordt bepaald n.a.v. je kennis en ervaring. Daarnaast bieden wij je:
- een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband;
- Deelname aan het collectieve NN Bewust Pensioen;
- 25 vakantiedagen o.b.v. fulltime;
- flexibele werktijden. De meeste collega’s starten tussen 7:30-9:00 uur en gaan tussen 16:30-18:00 uur weer naar huis;

lees meer

Aantal uur per week 32 - 40 uur p/w
In overleg. 32, 36, 40 uur mogelijk. Geen 4x9.
Overige info Het team
Afhankelijk van jouw ambities en ervaring, ga je deel uitmaken van één van onze zeven scrumteams. Je hebt meer dan 35 talentvolle collega’s om mee te sparren. In dit team van jonge, creatieve geesten geven we je graag de ruimte voor nieuwe ideeën, die je kan opdoen bij een potje FIFA of Mario Kart.
Jullie doen er alles aan om als team de klant een geweldige online ervaring te bezorgen. Maar niet alleen bouw je continu aan een betere klantervaring, ook het hart van ons bedrijf, ons platform, verdient jullie aandacht. Er is daarom veel ruimte om de nieuwste technologie en architectuur toe te passen om de duurzaamheid van ons platform te verbeteren.

Benieuwd naar jouw nieuwe collega's? Bekijk dan het smoelenboek op onze website en scroll naar beneden voor onze development collega's: https://bit.ly/2vqBezG

Wij bieden onder andere ook: 
- meer dan twintig collega developers waarmee je kunt sparren en van kunt leren. Zie voor je collega's ons smoelenboek: https://bit.ly/2vqBezG
- een prettige werkplek en kantoor met mooie presentatieruimte voor meetups. Loop zelf even door het pand om deze te bekijken: https://bit.ly/2LuXnm6
- een toffe gameroom met tafeltennis/-voetbal, FIFA, Mario Kart en dartbord;
- tal van activiteiten georganiseerd door de eventcrew. Bijv. pubquiz, zomer- en winterfeest en de kleine dingen in het leven: o.a. ijs op een warme werkdag

lees meer

Contactpersoon Mevr. Liesbeth Kremer
+31888855490
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
PHP Developer (Symfony, 100% Scrum, fulltime/parttime, Deventer)
Score: 7.9
Stemmen: 22

Vergelijkbare vacatures voor PHP programmeur in regio Deventer Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Deventer